Ποιες μάρκες θα βρεθούν στο σαλόνι αυτοκινήτου του Μονάχου

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα κάνει στις 7 Σεπτεμβρίου η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel

Ποιες μάρκες θα βρεθούν στο σαλόνι αυτοκινήτου του Μονάχου

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα κάνει στις 7 Σεπτεμβρίου η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel

Για πρώτη φορά η έκθεση ΙΑΑ Mobility (7-12 Σεπτεμβρίου) δεν θα φιλοξενηθεί στη Φρανκφούρτη αλλά στο Μόναχο. Λαμβάνοντας μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού, οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μία σειρά από εκδηλώσεις για τους επισκέπτες. Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους (ανοικτούς και κλειστούς), όπως και η επίδειξη αρνητικού τεστ της ίδιας μέρας, για όσους δεν έχουν νοσήσει ή δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα κάνει η Καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση θα φιλοξενήσει πάνω από 100 παγκόσμιες πρεμιέρες αυτοκινήτων, ενώ θα παρέχεται η δυνατότητα στο κοινό να βιώσει την εμπειρία της αυτόνομης οδήγησης. Περισσότερα από 250 οχήματα θα είναι διαθέσιμα για test drive και παράλληλα θα διεξαχθεί μία μεγάλη εκδήλωση για ποδήλατα και την μικροκινητικότητα, με περισσότερες από 50 εταιρείες.

Οι μάρκες που θα δώσουν το “παρών” στο Μόναχο:

Audi, BMW, Cupra, Dacia, Ford, Genesis, Great Wall, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Microlino, Polestar, Porsche, Rinspeed, Renault, Smart, Trasco, Volkswagen, Xpeng Motors.

Περίπτερα θα έχουν επίσης προμηθευτές αλλά και εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Huawei και η IBM.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!