Η Mercedes-Benz έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες της EQE

Η ηλεκτροκίνητη EQE θα κάνει πρεμιέρα στο Μόναχο δίπλα σε επτά νέα μοντέλα

Η Mercedes-Benz έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες της EQE

Η ηλεκτροκίνητη EQE θα κάνει πρεμιέρα στο Μόναχο δίπλα σε επτά νέα μοντέλα

Η Mercedes εκσυγχρονίζει τη γκάμα της, έχοντας στα πλάνα της την παρουσίαση οκτώ νέων μοντέλων από τα οποία τα πέντε είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Η πρεμιέρα αυτών έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και αντικαθιστά από φέτος αυτή της Φρανκφούρτης.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αμιγώς ηλεκτρική EQE, η μικρότερη εκδοχή της κορυφαίας EQS που ήδη έχει παρουσιαστεί. Έτσι λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της EQE, η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες της. Μία του εσωτερικού που είναι πιο αποκαλυπτική και μια του εξωτερικού στο ημίφως.

Οι γερμανοί υποστηρίζουν ότι η νέα EQE θα προσφέρει υψηλού επιπέδου άνεση, ασφάλεια και δυναμικά χαρακτηριστικά. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η νέα γενιά του MBUX με τη μεγάλη ενιαία οθόνη OLED που καταλαμβάνει ολόκληρο το ταμπλό.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή για την EQE είναι ότι θα έχει απόδοση που θα ξεπερνάει τους 500 ίππους και αυτονομία που θα αγγίζει τα 650 χιλιόμετρα, ενώ θα έχει τη δυνατότητα ανάκτησης 150 χιλιομέτρων σε μόλις 15 λεπτά της ώρας.

Η EQE θα είναι ένα από τα πέντε ηλεκτροκίνητα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz στο Μόναχο. Τα άλλα τέσσερα αναμένεται να είναι η Mercedes-AMG EQS, μια πρωτότυπη crossover εκδοχή της Mercedes-Benz Maybach EQS, ένα concept Smart crossover, αλλά και η EQB.

Επιπλέον, η AMG θα παρουσιάσει υβριδικά υψηλών επιδόσεων μοντέλα, όπως την GT 4-Door Coupe, η οποία θα εφοδιάζεται με έναν εξηλεκτρισμένο V8 που θα αποδίδει πάνω από 800 ίππους. Επίσης, αναμένεται να δούμε και τις εκδόσεις All-Terrain των νέων C-Class και E-Class.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!