Opel: Πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” με όφελος έως 3.500 €

Η Opel με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” δίνει λύση και στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων χαμηλής αξίας όλων των μαρκών.

Opel: Πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” με όφελος έως 3.500 €

Η Opel με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” δίνει λύση και στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων χαμηλής αξίας όλων των μαρκών.

Η Opel λανσάρει το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” με το οποίο ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει το νέο Opel που επιθυμεί με όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 €, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλεγεί.

Το πρόγραμμα αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” προσφέρει λύση και στους κατόχους πολύ παλιών αυτοκινήτων με χαμηλή αξία και υψηλό κόστος χρήσης και συντήρησης. Στους συγκεκριμένους υποψήφιους πελάτες η Opel υπόσχεται μεγαλύτερη αξία για αυτά τα παλαιά οχήματα και τους καλεί να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν σημαντικό όφελος για το μεταχειρισμένο τους.

Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία.

Μέσω του προγράμματος “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το best-seller της Ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Corsa! Το Γερμανικό supermini, πλήρως ανανεωμένο, συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική του πορεία με τολμηρή σχεδίαση, πλήρως ψηφιοποιημένο cockpit και προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Η γκάμα κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης, ενώ σύντομα αναμένονται οι υβριδικές εκδόσεις, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric με αυτονομία έως 405 km.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης τα SUV της Opel: το νεανικό Mokka, το πρακτικό Crossland και το μεγάλο Grandland. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!