Νέο Opel Corsa: Με τη στόφα του Best Seller και με όφελος απόσυρσης – ανταλλαγής 2.000 €

Το καινούριο Opel Corsa παίρνει τη σκυτάλη από το Best Seller της ελληνικής αγοράς για τη χρονιά που μας πέρασε και έρχεται να δώσει συνέχεια στο θρίαμβο με φρέσκια εμφάνιση, ανανεωμένη τεχνολογία και όφελος απόσυσρης – ανταλλαγής έως 2.000 ευρώ.

Νέο Opel Corsa: Με τη στόφα του Best Seller και με όφελος απόσυρσης – ανταλλαγής 2.000 €

Το καινούριο Opel Corsa παίρνει τη σκυτάλη από το Best Seller της ελληνικής αγοράς για τη χρονιά που μας πέρασε και έρχεται να δώσει συνέχεια στο θρίαμβο με φρέσκια εμφάνιση, ανανεωμένη τεχνολογία και όφελος απόσυσρης – ανταλλαγής έως 2.000 ευρώ.

Το νέο Opel Corsa είναι εδώ. Το Γερμανικό μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα, ξεκινώντας τη νέα χρονιά με τη στόφα του Best Seller. Και αυτό επειδή ο προκάτοχός του είναι το κορυφαίο μοντέλο σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά το 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας!

Το νέο μοντέλο δεν επαναπαύεται ωστόσο στις δάφνες του και έρχεται ανανεωμένο σε εμφάνιση, τεχνολογία και συστήματα κίνησης για να συνεχίσει να γοητεύει το αγοραστικό κοινό που αναζητά ένα ολοκληρωμένο σουπερμίνι. Το όφελος 2.000 ευρώ μέσω του νέου προγράμματος “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” επισφραγίζει τη γεμάτη επιχειρήματα πρόταση της Opel στην κατηγορία Β.

Ακόμη πιο όμορφο και πλήρως ψηφιακό

Το νέο Corsa ξεχωρίζει με την επιβλητική όψη του, χάρη στο νέο, εντυπωσιακό Opel Visor στο εμπρός μέρος που καθιστά το σουπερμίνι της Opel ακόμη πιο μοντέρνο και δυναμικό.

Οι νευρώνες στο αμάξωμα, τα φώτα LED, η coupe σιλουέτα στο πίσω μέρος και το νέο λογότυπο CORSA στο πορτμπαγκάζ, συνθέτουν τον δυναμικό αισθητικό χαρακτήρα του Γερμανικού μοντέλου.

Ταυτόχρονα, το ποιοτικά κατασκευασμένο εσωτερικό εξοπλίζεται με όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, αλλά και με τις πιο προηγμένες ευκολίες. Αναλόγως της έκδοσης εξοπλισμού, ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός με οθόνη 7 ιντσών και διακρίνεται για την πληθώρα ευανάγνωστων ενδείξεων που αφορούν το αυτοκίνητο και την οδήγηση.

Η fully digital εικόνα ολοκληρώνεται με την μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών (στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις πλην της βασικής Edition) του συστήματος infotainment. Εκεί φιλοξενούνται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενημέρωσης, συνδεσιμότητας μέσω Android Auto και Apple CarPlay και πλοήγησης.

Η κεντρική οθόνη διαθέτει επίσης νέο, ταχύτερο λογισμικό, αναβαθμισμένα γραφικά, χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης (AI) και ενημερώσεις over-the-air. Παράλληλα, σε αυτή προβάλλεται η εικόνα από την πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών.

Αν και νεανικό, το Corsa δεν αφήνει τους χώρους σε δεύτερη μοίρα, με το πορτμπαγκάζ των 309 λίτρων να χωράει τις αποσκευές μιας τετραμελούς παρέας, ή μεγαλύτερα αντικείμενα χάρη στην αναδίπλωση του πίσω καθίσματος.

Ευχάριστο, ασφαλές και οικονομικό

Το νέο Opel Corsa συνδυάζει το στιβαρό πλαίσιο που προσφέρει ασφάλεια και οδηγική ευχαρίστηση με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης. Οι επιλογές ξεκινούν με τον 1.200άρη των 75 ίππων και γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες με τους 1.2 Turbo των 100 ή 130 ίππων.

Για εκείνους που επιθυμούν την ευκολία των αυτόματων αλλαγών αλλά δεν θέλουν να χάσουν τη δυνατότητα χειροκίνητου χειρισμού, οι δύο υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες συνδυάζονται εναλλακτικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Σε κάθε περίπτωση, η οικονομία καυσίμου είναι δεδομένη: 4,4 – 5,4 λτ.100 χλμ./ώρα κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τον νέο κύκλο μέτρησης WLTP. Σύντομα, η γκάμα του νέου Corsa θα εμπλουτιστεί με υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις με έως 156 ίππους.

Στα υπέρ του νέου Opel Corsa συγκαταλέγεται και το πλούσιο πακέτο τεχνολογιών υποβοήθησης της οδήγησης. Σε κάθε περίπτωση, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι συστήματα όπως το cruise control και η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας που κάνουν την οδήγηση πιο ξέγνοιαστη και άνετη, ενώ το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, η ειδοποίηση κόπωσης του οδηγού και η υποβοήθηση επαναφοράς στη λωρίδα κυκλοφορίας γλιτώνουν ή περιορίζουν τη ζημιά σε μια απροσεξία.

Ετοιμοπαράδοτο με όφελος 2.000 €

Εμφανίσιμο, ψηφιακό, ευχάριστο και αποδοτικό στην οδήγηση και πλούσια εξοπλισμένο, το νέο Opel Corsa προτάσσει μια πλειάδα ισχυρών επιχειρημάτων για να πείσει τον υποψήφιο αγοραστή της κατηγορίας Β. Και όλα αυτά, χωρίς να συνυπολογίζουμε την άκρως δελεαστική τιμή που ξεκινά από 18.500 ευρώ, αλλά και το όφελος 2.000 € με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” το οποία αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και συνοδεύεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” προσφέρει την ιδανική λύση στους κατόχους παλιών αυτοκινήτων με χαμηλή αξία και υψηλό κόστος χρήσης και συντήρησης. Στους συγκεκριμένους υποψήφιους πελάτες η Opel υπόσχεται προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αξία για αυτά τα παλαιά οχήματα και τους καλεί να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν σημαντικό όφελος για το μεταχειρισμένο τους.

Φυσικά, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!