Το Ford Kuga PHEV με μηνιαίο μίσθωμα 329 ευρώ

Το Ford Kuga Plug-In Hybrid μπορεί να γίνει τώρα δικό σας στην Ελλάδα μέσω της Ford Lease στην έκδοση ST-Line X με μοναδικά προνόμια, μηνιαίο μίσθωμα μόλις 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Το Ford Kuga PHEV με μηνιαίο μίσθωμα 329 ευρώ

Το Ford Kuga Plug-In Hybrid μπορεί να γίνει τώρα δικό σας στην Ελλάδα μέσω της Ford Lease στην έκδοση ST-Line X με μοναδικά προνόμια, μηνιαίο μίσθωμα μόλις 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Σε συνέχεια των υψηλών εμπορικών επιδόσεων που κατέγραψε το 2021 και το 2022, το Ford Kuga PHEV εξακολουθεί να κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελατών, αποτελώντας μέχρι και σήμερα τη δημοφιλέστερη επιλογή στην Ευρώπη όσον αφορά τα plug-in υβριδικά μοντέλα, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων όπως η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων, και η ελευθερία κίνησης χωρίς περιορισμούς που εξασφαλίζει ο βενζινοκινητήρας 2,5 λίτρων της Ford, το Kuga PHEV συνθέτει την ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο SUV της μεσαίας κατηγορίας με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, μεγάλους χώρους, κορυφαία ποιότητα, απαράμιλλη ασφάλεια, προηγμένη συνδεσιμότητα αλλά και σπορ απόδοση.

Τώρα, το Ford Kuga PHEV είναι άμεσα διαθέσιμο για μίσθωση στην Ελλάδα, στην έκδοση ST-Line X, μέσα από το νέο πρόγραμμα της Ford Lease που εξασφαλίζει ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, μηναίο μίσθωμα 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο. Οι πελάτες μπορούν τώρα να μισθώσουν μέσω της Ford Lease το νέο τους Kuga Plug-In Hybrid απολαμβάνοντας επιπλέον πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με πλήρη πακέτα υπηρεσιών. H διαδικασία μίσθωσης του αυτοκινήτου είναι πολύ εύκολη, καθώς διεκπεραιώνεται από τους Επίσημους Εμπόρους Ford, ενώ η παρουσίασή του στον πελάτη γίνεται από τους Σύμβουλους Πωλήσεων Ford.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης του νέου Ford Kuga PHEV οι πελάτες απολαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που αφορούν την τακτική συντήρηση και επισκευή του οχήματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στο Δίκτυο Επισήμων Επισκευαστών Ford.

Την ίδια στιγμή, εκτός από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης, που περιλαμβάνει κάλυψη ιδίων ζημιών με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική-μερική κλοπή.

Στα παραπάνω προστίθενται επίσης η παροχή οδικής βοήθειας και οχήματος αντικατάστασης σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, καθώς και η αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χλμ., σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ford.

Το Ford Kuga PHEV αντλεί ενέργεια από μια συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης με χωρητικότητα 14,4 kWh, η οποία εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία για έως και 64 χλμ. (WLTP). Την ίδια στιγμή, η μέγιστη ισχύς του 4κύλινδρου κινητήρα 2,5 λίτρων, ανέρχεται στους 225 ίππους. Όλα τα παραπάνω, συνθέτουν ένα σύστημα κίνησης που επιτυγχάνει μειωμένο λειτουργικό κόστος, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση στο συνδυασμένο κύκλο, που ανέρχεται σε μόλις 1,2 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 22 γρ./χλμ.

Στην υψηλή αποδοτικότητα του συστήματος μετάδοσης κίνησης του Ford Kuga Plug-In Hybrid ιδιαίτερα καθοριστική είναι η συμβολή των διαθέσιμων προφίλ οδήγησης EV Auto, EV Now, EV Later και ΕV Charge, τα οποία προσφέρουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας υψηλής τάσης. Η τελευταία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια μέσω αναγεννητικής πέδησης, καθώς φυσικά και από εξωτερική πηγή φόρτισης, για παράδειγμα, με σύνδεση σε παροχή 230V, η πλήρωσή της με ηλεκτρική ενέργεια ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες.

Παράδειγμα μίσθωσης μέσω προγράμματος Ford Lease
Μοντέλο: Ford Κuga PHEV ST-Line X
Μηνιαίο μίσθωμα: 329 € (πλέον Φ.Π.Α)
Διάρκεια μίσθωσης: 48 μήνες
Ετήσια χλμ.: 20.0000
Προκαταβολή: 9.000 € (πλέον Φ.Π.Α)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!