Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i20 στην Ελλάδα

Το Hyundai i20, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της κορεατικής μάρκας. Τώρα, στην ανανεωμένη εκδοχή της 3ης γενιάς, έρχεται στην Ελλάδα με τιμή εκκίνησης τα 18.390 ευρώ.

Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i20 στην Ελλάδα

Το Hyundai i20, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008, αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της κορεατικής μάρκας. Τώρα, στην ανανεωμένη εκδοχή της 3ης γενιάς, έρχεται στην Ελλάδα με τιμή εκκίνησης τα 18.390 ευρώ.

Το ανανεωμένο Hyundai i20 διαθέτει δυναμική σχεδίαση εναρμονίζοντας τις αναλογίες, την αρχιτεκτονική, το στυλ και την τεχνολογία τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Το μοντέλο διατηρεί τον σπορ χαρακτήρα του χάρη στο χαμηλό προφίλ οροφής και το μεγάλο μεταξόνιο. Οι δυναμικές αναλογίες βελτιώνουν επίσης την ευρυχωρία και την ορατότητα του μοντέλου. Το Hyundai i20 προσφέρεται τώρα με έκπτωση 500 ευρώ και ξεκινά από τα 18.390 €.

Στη βάση της γκάμας του ανανεωμένου supermini, βρίσκεται ένας 4κύλινδρος MPi 1,2 λίτρων της Hyundai. Αποδίδει 84 ίππους, με ροπή 118 Nm και μέγιστη ταχύτητα 171 χλμ./ώρα. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων. Πιο ψηλά στη γκάμα βρίσκεται ο κινητήρας 1.0 T-GDi 100 ίππων, ο οποίος έχει ροπή 172 Nm και τελική ταχύτητα 188 χλμ./ώρα (με 6MT) ή 185 χλμ./ώρα (με 7DCT).

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (7DCT) ή «έξυπνο» μηχανικό κιβώτιο (iMT) 6 σχέσεων. Σηκώνοντας το πόδι από το γκάζι, το iMT μπορεί να αποσυνδέσει τον κινητήρα από το κιβώτιο, εξοικονομώντας αποτελεσματικά καύσιμο καθώς επιτρέπει στο αυτοκίνητο να ρολάρει (λειτουργία coasting). Επίσης, ένα 48V υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζεται με τον 1.0 T-GDi κινητήρα του νέου i20. Σχεδιασμένο για μέγιστη οικονομία και απόδοση, το υβριδικό σύστημα 48V συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Το ανανεωμένο i20 διαθέτει στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, USB type-A και USB type-C, δεύτερης γενιάς eCall βασισμένο στο δίκτυο 4G και Over-the-Air (OTA) ενημερώσεις χαρτών. Συνοδεύεται από δωρεάν τριετή συνδρομή Bluelink και δωρεάν τριετή συνδρομή OTA. Το Bluelink προσφέρει στους χρήστες υπηρεσίες όπως Connected Routing, Last Mile Navigation, πληροφορίες στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και μια νέα λειτουργία προφίλ χρήστη, καθώς και απομακρυσμένες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής Bluelink για smartphone.

Το νέο i20 είναι εξοπλισμένο με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας Hyundai Smart Sense και συμμορφώνεται με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το Έξυπνο Σύστημα Υποβοήθησης Ορίου Ταχύτητας (ISLA), το Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (LFA) και το σύστημα Υποβοήθησης αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης (FCA) διαθέτει τις λειτουργίες «City», «Interurban» και «Pedestrian». Προαιρετικά διατίθεται και το σύστημα Smart Cruise Control με βάση τo Σύστημα Πλοήγηση (NSCC).

Ακόμη και με τις compact διαστάσεις της κατηγορίας Β, το ανανεωμένο i20 προσφέρει στους επιβάτες άνετους χώρους στο εσωτερικό, 352 λίτρα για τις αποσκευές και 1.165 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Διατίθεται σε οκτώ εξωτερικά χρώματα και προαιρετικά με μαύρη οροφή δημιουργώντας διχρωμία. Τρία εξωτερικά χρώματα είναι ολοκαίνουργια: Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl και Meta Blue Pearl και διατηρούνται τα Atlas White, Phantom Black Pearl, Aurora Grey Pearl, Dragon Red Pearl και Mangrove Green Pearl.

Οι τιμές του ανανεωμένου Hyundai i20 στην Ελλάδα

Τιμές Hyundai i20

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!