Νέα QJMOTOR SRT 800SX με ισχυρότερο μοτέρ και πλουσιότερο εξοπλισμό

Ο δικύλινδρος κινητήρας της νέας Adventure SRT 800SX αποδίδει 92,5 ίππους και υπόσχεται κορυφαία αυτονομία 510 χλμ.

Νέα QJMOTOR SRT 800SX με ισχυρότερο μοτέρ και πλουσιότερο εξοπλισμό

Ο δικύλινδρος κινητήρας της νέας Adventure SRT 800SX αποδίδει 92,5 ίππους και υπόσχεται κορυφαία αυτονομία 510 χλμ.

Η SRT 800SX, η ναυαρχίδα της QJMOTOR, ανανεώθηκε σε εμφάνιση και απέκτησε δυνατότερο κινητήρα και πλουσιότερο εξοπλισμό. Ο νέος κινητήρας των 799 κυβικών εκατοστών διατηρεί τη διάταξη των δύο κυλίνδρων εν σειρά, ωστόσο ο στρόφαλος με τη μεγαλύτερη διαδρομή στα 65,7 χιλ. συμβάλλει στην αυξημένη απόδοση που φτάνει τους 92,5 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και τα 77 Nm ροπής στις 8.000 σ.α.λ. αντίστοιχα.

Παράλληλα, η κατανάλωση διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα της τάξης των 4,7 λτ./100 χλμ. και σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ χωρητικότητας 24 λίτρων υπόσχεται ιδιαίτερα μεγάλη αυτονομία 510 χλμ.. Ο κινητήρας διαθέτει επίσης αντικραδασμικό άξονα, ενώ ο συμπλέκτης είναι μονόδρομος και υποβοηθούμενος.

Στην οδήγηση, σύμμαχοι του αναβάτη είναι το σύστημα ABS 9.1MB της Bosch που συνεργάζεται με δύο εμπρός δισκόφρενα 320 χιλ. με ακτινικές δαγκάνες της Brembo, και πίσω δίσκο 260mm επίσης της Brembo, το ανεστραμμένο πιρούνι των 43 χιλ. της Marzocchi, ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου και την απόσβεση της επαναφοράς και τροχούς 19″ εμπρός και 17″ πίσω με tubeless ελαστικά μικτής χρήσης MAXXIS MAXXVENTURE.

Εμφανισιακά ξεχωρίζουν οι αιχμηρές γραμμές και οι δίδυμοι LED προβολείς που συνοδεύονται από νέα γραφικά στο ρεζερβουάρ και τα καλύμματα του ψυγείου. Η νέα adventure μοτοσυκλέτα της QJMOTOR προσφέρει επίσης πλουσιότερο εξοπλισμό που περιλαμβάνει TFT οθόνη 7″, έλεγχο πίεσης ελαστικών, αυτόματη λειτουργία προσαρμογής της φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, καθώς και σύνδεση κινητού μέσω Bluetooth.

Η νέα SRT 800 SX είναι διαθέσιμη με τιμή 8.295 € στο δίκτυο συνεργατών QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του μοντέλου: https://qjmotor.gr/model/srt-800sx.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!