Βρες το ιδανικό Opel για σένα και απόκτησέ το σε ειδική τιμή και με 5 χρόνια εγγύηση

Με το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES αποκτάς εύκολα και άμεσα το καινούριο ετοιμοπαράδοτο Corsa, Astra, Mokka, Crossland ή Grandland που σου αρέσει.

Βρες το ιδανικό Opel για σένα και απόκτησέ το σε ειδική τιμή και με 5 χρόνια εγγύηση

Με το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES αποκτάς εύκολα και άμεσα το καινούριο ετοιμοπαράδοτο Corsa, Astra, Mokka, Crossland ή Grandland που σου αρέσει.

Η Opel με το νέο πρόγραμμα SUMMER SALES προσφέρει ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου 2023 και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν καθώς απομένουν λίγες μόνο μέρες μέχρι το τέλος του μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το OPEL SUMMER SALES σού δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις εύκολα και άμεσα το ετοιμοπαράδοτο μοντέλο Opel της επιλογής σου, σε Ειδική Τιμή και με 5 χρόνια εγγύηση! Με αυτό τον τρόπο η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel δίνει λύση στους δύο μεγαλύτερους προβληματισμούς που αφορούν την αγορά νέου αυτοκινήτου: τις τιμές που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί σημαντικά και τους μεγάλους χρόνους αναμονής.

Εκτός από αμεσότητα και ευκολία στην απόκτηση νέου αυτοκινήτου, το νέο πρόγραμμα της Opel προσφέρει και μεγάλη ποικιλία. Στο OPEL SUMMER SALES συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας. Είτε λοιπόν αναζητάς ένα αυτοκίνητο πόλης, ένα οικογενειακό ή ένα SUV, με κινητήρα βενζίνης ή diesel, ή ακόμη και υβριδικό ή ηλεκτρικό, η πλούσια γκάμα της Γερμανικής εταιρείας καλύπτει κάθε ανάγκη κι επιθυμία σου.

Είσαι cool και δραστήριος τύπος

Θέλεις ένα αυτοκίνητο ευέλικτο και πρακτικό, σβέλτο και ασφαλές, αλλά και ξεχωριστό σε εμφάνιση. Το Opel Corsa αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται σε ειδικές τιμές και με 5 χρόνια εγγύηση. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το Γερμανικό σουπερμίνι είναι πρώτο σε πωλήσεις, όχι μόνο στην κατηγορία του αλλά συνολικά στην Ελληνική αγορά, το διάστημα Ιανουάριος-Ιούλιος 2023.

Opel Corsa

Στη γκάμα του Corsa θα βρεις αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης έως 130 ίππους, αλλά και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e που προσφέρει υψηλή απόδοση 136 ίππων και μεγάλη αυτονομία έως 359 χλμ.. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, με το Corsa θα απολαμβάνεις μεγάλη ευελιξία στην πόλη, ασφαλή οδική συμπεριφορά στο ταξίδι και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Αν πάλι είσαι λάτρης των SUV, το Opel Mokka θα σε συναρπάζει με τον τολμηρό του χαρακτήρα. Ντιζαϊνάτο, νεανικό και με δυνατούς κινητήρες βενζίνης (έως 136 ίππους) και diesel (έως 110 ίππους), αλλά και με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Mokkae που διακρίνεται για την ισχύ των 136 ίππων και την αυτονομία έως 338 χλμ., το κόμπακτ SUV καλύπτει κάθε απαίτηση και επιθυμία.

Το εσωτερικό είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη digital εποχή και χαρακτηρίζεται από λιτή σχεδίαση και τις δύο οθόνες στο ταμπλό: μία 12’’ για τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και άλλη μία, αφής 7’’ για το σύστημα infotainment με προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και πλοήγησης.

Είσαι οικογενειάρχης και δεν συμβιβάζεσαι

Αν είσαι οικογενειάρχης και οι χώροι είναι ψηλά στις προτεραιότητές σου, το Opel Crossland είναι το ιδανικό BSUV. Η δυναμική του εμφάνιση συνοδεύεται από κόμπακτ διαστάσεις (μήκος 4,2 μ.) που του χαρίζουν μεγάλη ευελιξία, αλλά και από ένα εξαιρετικά ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό με ανεξάρτητα (60/40) και συρόμενα πίσω καθίσματα και μεγάλο χώρο αποσκευών (410 έως 1.255 λίτρα).

Και στην περίπτωση του Crossland, οι επιλογές σε κινητήρες είναι πολλές και περιλαμβάνουν τόσο σύνολα βενζίνης με απόδοση έως 130 ίππους, όσο και diesel με ισχύ 110 ίππων. Αν σου αρέσει η περιπέτεια, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip χαρίζει αυξημένη δυνατότητα κίνησης σε δύσκολα τερέν.

Ιδιαίτερα μοντέρνα και πρακτική επιλογή είναι και το Opel Astra. Το οικογενειακό μοντέλο της Γερμανικής μάρκας εντυπωσιάζει με την – βραβευμένη με Red Dot αιχμηρή σχεδίασή του, ενώ παράλληλα διακρίνεται για την ποιοτική, ευρύχωρη και πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα του. Η γκάμα του Astra περιλαμβάνει αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel με ισχύ έως 130 ίππους για να διαλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα.

Αν πάλι σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο βήμα προς την ηλεκτροκίνηση αλλά προβληματίζεσαι ακόμη για τη διαθεσιμότητα δημόσιων φορτιστών, με την έκδοση Plugin Hybrid του Astra μπορείς να κινείσαι καθημερινά στην πόλη μόνο με ηλεκτρική ενέργεια για έως και 60 χλμ., ή να κάνεις εύκολο και άνετο ταξίδι χωρίς την ανάγκη φόρτισης, απολαμβάνοντας υψηλές επιδόσεις 180 ίππων. Στα θετικά συγκαταλέγεται η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση από 1,0 λτ./100 χλμ., αλλά και τα φορολογικά προνόμια για τους εταιρικούς χρήστες.

Αναζητάς το απόλυτο

Το μεγάλο SUV της Opel, το Grandland, προσφέρει τα πάντα, απλόχερα! Διακρίνεται για την εμβληματική του σχεδίαση και τους πολύ μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (έως 514 λίτρα), καθώς και για τον υψηλού επιπέδου εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και ψηφιακών υπηρεσιών.

Το Opel Grandland είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και diesel που διακρίνονται για την μεγάλη ισχύ των 130 ίππων, αλλά και ως υβριδικό. Η έκδοση Plugin Hybrid αποδίδει 224 ίππους χαρίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο οικογενειακό Γερμανικό SUV, ενώ η μέση κατανάλωση είναι ιδιαίτερα χαμηλή: από μόλις 1,2 λτ./100 χλμ..

Corsa, Astra, Mokka, Crossland, Grandland: όποιο καινούριο Opel και να επιλέξεις, με το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES μπορείς να το αποκτήσεις τώρα, εύκολα, σε Ειδική Τιμή και με 5 χρόνια εγγύηση. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES μπορείς να απευθυνθείς στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!