Απίστευτο! Πόσο καιρό έκανε το Opel Mokka να φτάσει στους Survivors;

Ένα ολοκαίνουργιο Opel Mokka αποτέλεσε το μεγάλο έπαθλο σε ένα run του ελληνικού Survivor All Star. Νικητής; Ο Σάκης Κατσούλης.

Τα κλειδιά ενός ολοκαίνουργιου Opel Mokka κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του κυριακάτικου run στο Survivor All Star. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε την ευκαιρία να επιλέξει ακόμα 4 παίκτες για να ταξιδέψει στο Coco Bongo της Punta Cana.

Το designάτο SUV έφτασε στην τοποθεσία της Καραϊβικής, όπου διαδραματίζεται το φετινό Survivor, με ελληνικές πινακίδες, ωστόσο η γραφειοκρατία ήταν τεράστια ώστε να φτάσει το νέο Mokka στην παραλία, δίπλα στους Survivors. Πιο συγκεκριμένα, το ταξίδι δεν ήταν τόσο χρονοβόρο όσο τα διαδικαστικά και μάλιστα χρειάστηκαν περίπου 3 μήνες για να πατήσει την άμμο της Καραϊβικής.

Το νέο Opel Mokka που θα παραλάβει από την Ελλάδα ο Σάκης Κατσούλης (δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση) εφοδιάζεται με τον 1.2 turbo PureTech κινητήρα των 136 ίππων και 230 Nm ροπής.

Συνδυάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και φέρει το πακέτο εξοπλισμού GS. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει κόκκινες και μαύρες στιλιστικές πινελιές και μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Opel αυτή την περίοδο προσφέρει επιπλέον κέρδος για τον υποψήφιο αγοραστή με την “Επιδότηση Ανταλλαγής”.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!