Ford Ranger Raptor: Το αγρίμι στα σαλόνια

Το νέο Ford Ranger Raptor δηλώνει το «παρών» στο περίπτερο της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall».

Ford Ranger Raptor: Το αγρίμι στα σαλόνια

Το νέο Ford Ranger Raptor δηλώνει το «παρών» στο περίπτερο της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall».

Το ολοκαίνουργιο Ranger Raptor, το pick-up επιδόσεων με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα, βρίσκεται τώρα στο νέο περίπτερο της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall».

Εκεί, στο περίπτερο της Ford στο «Golden Hall», θα βρίσκεται εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας προκειμένου να ξεναγήσει τους επισκέπτες στις προδιαγραφές, τις τεχνολογίες και τα μυστικά του «Ford Built Tough» νέου Ranger Raptor.

Το νέο Ford Ranger Raptor συνδυάζει την επιβλητική σχεδίαση, με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα και τις επιδόσεις που του προσφέρει ο V6 κινητήρας βενζίνης EcoBoost με σύστημα anti-lag και απόδοση 292 ίππων και 491 Nm ροπής.

Επιπλέον, διαθέτει ενεργό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα εξαγωγής με τέσσερα επιλέξιμα προφίλ Quiet, Normal, Sport και Baja. Η ανάρτηση είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη με αμορτισέρ FOX και το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά εμπρός και πίσω φροντίζουν για να ξεπεράσει κάθε είδους εμπόδιο.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του επτά προφίλ οδήγησης Normal, Sport, Slippery, Rock crawl, Sand, Mud/Ruts και Baja. Το εσωτερικό είναι νέο και πιο δυναμικό με πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4 ιντσών και κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών, με σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC4.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!