Στην κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα το Ford Kuga

Στην κορυφή των πωλήσεων στην ελληνική αγορά στην κατηγορία D-SUV για την περίοδο μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου, με μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του.

Στην κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα το Ford Kuga

Στην κορυφή των πωλήσεων στην ελληνική αγορά στην κατηγορία D-SUV για την περίοδο μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου, με μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του.

Το Ford Kuga είναι ένα πολυτάλαντο SUV που συνεχίζει να κερδίζει την αμέριστη εμπιστοσύνη των πελατών, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην ελληνική αγορά, προτάσσοντας μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες εκδόσεων. Το Ford Kuga κατέκτησε την αδιαμφισβήτητη πρωτιά σε πωλήσεις στην κατηγορία D-SUV της ελληνικής αγοράς για την περίοδο μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου 2022, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα μοντέλα (επίσημα στοιχεία πωλήσεων: ΣΕΑΑ).

Το bestseller D-SUV της ελληνικής αγοράς είναι διαθέσιμο στη χώρα μας και με τον κορυφαίο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρου EcoBoost της Ford, ο οποίος προσφέρει αποδοτικότητας και επιδόσεις, χρησιμοποιώντας άμεσο ψεκασμό καυσίμου και υπερτροφοδότη τελευταίας γενιάς.

Στην κορυφή της πυραμίδας εκδόσεων του νέου Kuga βρίσκεται η plug-in υβριδική έκδοση. Σε αυτήν, ένας 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 2,5 λίτρων συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 14,4 kWh. Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται στους 225 ίππους, με το νέο Kuga Plug-In Hybrid να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 64 χλμ. (WLTP), κατανάλωση καυσίμου από μόλις 1,2 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 22 γρ./χλμ.

Εκτός από οικονομία και υψηλές επιδόσεις, το Kuga Plug-in Hybrid προσφέρει το μόντεμ Ford PassConncet που διατηρεί το αυτοκίνητο πάντα συνδεδεμένο, συμβάλλοντας στην καλύτερη και πιο εύκολη διαχείρισή του, μέσα από την προηγμένη εφαρμογή FordPass για απομακρυσμένο έλεγχο, όπως κλείδωμα/ξεκλείδωμα θυρών, εκκίνηση κινητήρα, προθέρμανση καμπίνας επιβατών, εντοπισμό οχήματος και σταθμού φόρτισης, ελέγχου επιπέδου φόρτισης μπαταρίας, προγραμματισμού φόρτισης και άλλα πολλά.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!