Η Alfa Romeo Tonale διαθέσιμη από 287 ευρώ το μήνα μέχρι το τέλος του 2022

Μέσω του προγράμματος Drive Now η Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη με μηνιαία δόση 287 ευρώ, μέχρι το τέλος του 2022.

Η Alfa Romeo Tonale διαθέσιμη από 287 ευρώ το μήνα μέχρι το τέλος του 2022

Μέσω του προγράμματος Drive Now η Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη με μηνιαία δόση 287 ευρώ, μέχρι το τέλος του 2022.

Η Tonale άνοιξε ένα νέο δρόμο στην Alfa Romeo, βάζοντας την ιταλική φίρμα δυναμικά στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων SUV. Συνδυάζει την αισθητική, με την ποιότητα και την τεχνολογία, διατηρώντας ψηλά τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Alfa Romeo.

Παράλληλα, χάρη στη διάθεσή του μοντέλου με σύγχρονα υβριδικά συστήματα, η Tonale προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα, στοιχείο που εκτός των άλλων της επιτρέπει να κινείται χωρίς περιορισμούς στο Δακτύλιο.

Η μοναδική αίσθηση μιας Alfa Romeo σε συνδυασμό με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που φέρει η Tonale, τώρα και μέχρι το τέλος του έτους, είναι διαθέσιμα με ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης που εξασφαλίζει δόση από 287 ευρώ το μήνα.

Το Drive Now, μέσω της FCA Bank, παράλληλα με τη χαμηλή δόση, προσφέρει και εξαιρετική ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης να επιλέξει αν θα διατηρήσει στην κατοχή του το αυτοκίνητο, ή αν θα το ανταλλάξει με ένα νέο.

Το πρόγραμμα Drive Now για την Tonale συνδυάζεται με δύο πολύ σημαντικές παροχές που προστατεύουν τον αγοραστή και την υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα το μοντέλο καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ.

Δείτε επίσης τη δοκιμή της Alfa Romeo Tonale 1.5T 130 PS

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο αγοραστής μπορεί να ενεργοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT, το οποίο μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας πιστοποιεί τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Drive Now, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Μάρκας ανά την Ελλάδα πατώντας εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!