Η Ford Mustang Mach-E GT στο «Golden Hall»

Μέσα στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα του εμπορικού κέντρου Golden Hall, η νέα Ford Mustang Mach-E GT δίνει τη δική της νότα, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες από τον… Άγιο Βασίλη.

Η Ford Mustang Mach-E GT στο «Golden Hall»

Μέσα στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα του εμπορικού κέντρου Golden Hall, η νέα Ford Mustang Mach-E GT δίνει τη δική της νότα, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες από τον… Άγιο Βασίλη.

Οι επισκέπτες του stage της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι μπορούν τώρα να δουν από κοντά την κορυφαία έκδοση GT της αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E. Αυτή εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες απόδοσης 487 ίππων, που προσφέρουν εκρηκτικές επιδόσεις που συνδυάζουν όμως με εντυπωσιακή ηλεκτρική αυτονομία που αγγίζει τα 490 χιλιόμετρα.

H νέα Mustang Mach-E GT είναι διαθέσιμη για παραγγελία μέσω του Επίσημου Δικτύου Ford αλλά και online στην τιμή των 77.760 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους ύψους 8.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Η Mustang Mach-E αποτελεί αναμφίβολα μια ξεχωριστή πρόταση ανάμεσα στα ηλεκτρικά μοντέλα που κυκλοφορούν. Με όνομα βαρύ, εκρηκτικές επιδόσεις, ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και εμφάνιση που τραβά τα βλέμματα, αυτή η Mustang κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Δεν στέκεται όμως μόνο στην εμφάνιση ή το όνομα, αλλά έχει ουσία, ειδικά στην κορυφαία έκδοση Mustang Mach-E GT, που αποδίδει 487 ίππους και 860 Nm ροπής. Η επιτάχυνση από στάση κόβει την ανάσα, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα.

Η μεγάλη αυτονομία της που αγγίζει σχεδόν τα 500 χιλιόμετρα ανεβάζει και το δείκτη χρηστικότητας, ενώ η δυνατότητα ταχυφόρτισης με έως 150 kW της επιτρέπει να ανακτήσει ενέργεια για να διανύσει 99 χιλιόμετρα σε μόλις 10 λεπτά της ώρας, ενώ μπορεί να φτάσει από το 10% έως το 80% σε 45 λεπτά της ώρας.

Το «θηρίο» της Ford είναι διαθέσιμο στο κοινό του Golden Hall στο ειδικό stage της εταιρείας στις καθημερινές από 17:00 έως 21:00 και τα Σαββατοκύριακα από 11:00 έως 19:00. Επιπλέον, οι επισκέπτες του Golden Hall έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν την έκδοση Mustang Mach-E AWD, που διατίθεται για test-drive στον μωβ τομέα του χώρου στάθμευσης του εμπορικού.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!