Η Ford πρωταγωνιστεί στο «Olympic Yacht Show 2022»

Η Ford Motor Ελλάς βρέθηκε σε ρόλο “Official Car” στο «Olympic Yacht Show 2022» που πραγματοποιήθηκε στις 7-10 Οκτωβρίου στο Λαύριο.

Η Ford πρωταγωνιστεί στο «Olympic Yacht Show 2022»

Η Ford Motor Ελλάς βρέθηκε σε ρόλο “Official Car” στο «Olympic Yacht Show 2022» που πραγματοποιήθηκε στις 7-10 Οκτωβρίου στο Λαύριο.

Λαμπερή και εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Ford Motor Ελλάς και των τετράτροχων προτάσεων της σε ρόλο Official Car στη φετινή εκδήλωση «Olympic Yacht Show 2022», η οποία πραγματοποιήθηκε 7-10 Οκτωβρίου με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού στις πάντοτε φιλόξενες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο Αττικής.

Σε ένα premium και προσεγμένο εκθεσιακό περιβάλλον δίπλα αλλά και μέσα στη θάλασσα, όλοι οι επισκέπτες του «2o Olympic Yacht Show» είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το «ατρόμητο» και με ικανότητα ρυμούλκησης έως και 2,5 τόνους Ford Ranger Raptor – τόσο στη γλίστρα με κοτσαρισμένο σκάφος, όσο και στο περίπτερο της Ford Motor Ελλάς – αλλά και δύο ακόμα καταξιωμένα μοντέλα της γκάμας Ford.

Αφενός το πολυτάλαντο Ford Kuga στην έκδοση PHEV με την εντυπωσιακή για την κατηγορία του ικανότητα ρυμούλκησης έως 1.800 κιλών και τη δυνατότητα εγκατάστασης μιας προαιρετικής, ηλεκτρικά ελεγχόμενης και αναδιπλούμενης ράβδου ρυμούλκησης, αφετέρου τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E στην έκδοση GT, η οποία μπορεί με τη σειρά της να ρυμουλκήσει σκάφη ή άλλα trailer συνολικού βάρους έως και 1.500 κιλά.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης γιορτής του Yachting, στην οποία δυναμικό «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 80 εκθέτες με 100 και πλέον σκάφη να βρίσκονται μέσα στο νερό, οι επισκέπτες είχαν επίσης τη μοναδική ευκαιρία να περιηγηθούν τόσο στον χερσαίο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου να ενημερωθούν από premium brands για τις νέες τάσεις στον κλάδο, όσο και στο πλωτό της τμήμα, ώστε να θαυμάσουν και να περιηγηθούν στα εντυπωσιακά σκάφη και να διασκεδάσουν στα event διοργανωτών και εκθετών.

Το Olympic Yacht Show 2022 έλαβε χώρα με την υποστήριξη της Ford Motor Ελλάς υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!