Με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας το Nissan Micra

Το Nissan Micra απαλλάσσεται από την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας, ενώ επίσης προσφέρεται και με έκπτωση 400 ευρώ

Με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας το Nissan Micra

Το Nissan Micra απαλλάσσεται από την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας, ενώ επίσης προσφέρεται και με έκπτωση 400 ευρώ

Το Nissan Micra αναμφίβολα αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση στην κατηγορία των supermini. Σε αυτή τη φάση γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, αφού στις εκδόσεις Energy και Acenta με τον 1.000άρη turbo κινητήρα των 92 ίππων και σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων απαλλάσσεται από την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας. Η εισαγωγική έκδοση στοιχίζει 14.590 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης 400 ευρώ που τρέχει αυτό το διάστημα.

Με οικονομικό χαρακτήρα…

Ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρα του 1,0 λίτρου αποδίδει ισχύ που ανέρχεται στους 92 ίππους και είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, προσφέροντας πέρα από τις μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλή κατανάλωση. Η πλούσια ροπή που αποδίδεται ομαλά σε όλο σχεδόν το εύρος στροφών συμβάλει στην άνεση, περιορίζοντας τις αλλαγές σχέσεων μέσα στην πόλη, ενώ συμβάλει και στην οδηγική απόλαυση.

Με εξελιγμένο αυτόματο…

Πέρα από τη χειροκίνητη έκδοση, το Micra είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα, με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Xtronic, τύπου CVT. Αυτό διαθέτει τεχνολογία D-Step προσομοιώνοντας τη λειτουργία ενός συμβατικού κιβωτίου, δίνοντας την αίσθηση αλλαγής σχέσεων, που του χαρίζει το πλεονέκτημα σε σχέση με τα απλά κιβώτια CVT. Επιπλέον, διακρίνεται για την ταχύτητά του, προσφέροντας γρήγορη λειτουργία στα κατεβάσματα, ενώ προσφέρει και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Δείτε τη δοκιμή του αυτόματου Nissan Micra 1.0T 92 PS Xtronic πατώντας εδώ

Με τεχνολογία ασφάλειας και άνεσης

Το Nissan Micra στην έκδοση Energy περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του μεταξύ άλλων και όσον αφορά τις τεχνολογίες ασφάλειας: Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον, το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant διατίθενται από την Acenta, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!