Ανάκληση για 348 Mitsubishi Eclipse Cross

Αφορά σε επισκευή του κουμπώματος του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού

Ανάκληση για 348 Mitsubishi Eclipse Cross

Αφορά σε επισκευή του κουμπώματος του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων MITSUBISHI στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας MITSUBISHI και μοντέλου Eclipse Cross.

Η ανάκληση αφορά σε 384 οχήματα τύπου Eclipse Cross, με κωδικό μοντέλου GK1W & GK9W και έτος κατασκευής των επηρεαζόμενων πλαισίων από το 2018 μέχρι και το 2020.

Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται το κούμπωμα του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού (θόλος τροχού – πλευρά συνοδηγού), να αποκολληθεί κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα, με αποτέλεσμα – στη χειρότερη περίπτωση – το διακοσμητικό να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία MITSUBISHI, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επισκευή του κουμπώματος του διακοσμητικού του δεξιού εμπρός φτερού (θόλος τροχού – πλευρά συνοδηγού), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: customer_service@saracakis.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!