Eurorepar Car Service για όλες τις μάρκες με εγγύηση και αξιοπιστία!

Το δίκτυο συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων Eurorepar Car Service προσφέρει αξιόπιστη φροντίδα σε αυτοκίνητα όλων των εταιρειών

Eurorepar Car Service για όλες τις μάρκες με εγγύηση και αξιοπιστία!

Το δίκτυο συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων Eurorepar Car Service προσφέρει αξιόπιστη φροντίδα σε αυτοκίνητα όλων των εταιρειών

Το δίκτυο Eurorepar Car Service ήρθε στην Ελλάδα για να αλλάξει τα δεδομένα στη συντήρηση και την επισκευή αυτοκινήτων. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε 26 χώρες της Ευρώπης και με 5.500 σημεία εξυπηρέτησης, η Eurorepar βρίσκεται στη χώρα μας υπό την ομπρέλα του μεγάλου Ομίλου Stellantis και με την εγγύηση του Ομίλου Συγγελίδη, για να κάνει τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτως μάρκας και ηλικίας, μια εύκολη υπόθεση.

Με εγγύηση!

Τα συνεργεία της Eurorepar Car Service είναι διαθέσιμα στη χώρα μας, και προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις στη φροντίδα και επισκευή αυτοκινήτων, για όλες τις μάρκες. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, με τη βαθιά γνώση στο αντικείμενο κάνει τη διάγνωση και την επισκευή σε κάθε αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά με πιστοποιημένες προδιαγραφές. Η άμεση εξυπηρέτηση συνοδεύεται από διαφάνεια στη συναλλαγή αλλά και με δύο χρόνια εγγύησης, τόσο για τα ανταλλακτικά, όσο και για την εργασία.

Κερδίζεις χρόνο και χρήμα

Η Eurorepar Car Service καλύπτει όλες τις ανάγκες αυτοκινήτων κάθε μάρκας και ηλικίας σε ένα χώρο, με όφελος τόσο σε χρόνο, όσο και σε χρήμα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του δικτύου, μπορούν μέσω των διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και μέσα από τη βιβλιογραφία των κατασκευαστών, στην οποία έχουν πρόσβαση, να κάνουν διάγνωση και να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης ή επισκευής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα συνεργεία της εταιρείας αφορούν την περιοδική συντήρηση, τον έλεγχο και επισκευή των φρένων, του κλιματισμού, του συστήματος μετάδοσης και διεύθυνσης, τον έλεγχο της μπαταρίας, των ελαστικών και την αντικατάστασή τους εάν απαιτείται καθώς και την προετοιμασία του αυτοκινήτου για τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ.

Επιπλέον, πραγματοποιεί ελέγχους στο σύστημα εξάτμισης και φυσικά αλλαγή των εξαρτημάτων που έχουν υποστεί ζημιά, προκειμένου το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί άψογα. Τα συνεργεία της Eurorepar αναλαμβάνουν τον έλεγχο του συστήματος ανάρτησης και την αλλαγή αν αυτό κρίνεται αναγκαίο, των αμορτισέρ ή και των ελατηρίων, με γνώμονα την ασφάλεια.

Κλείστε ραντεβού Online

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Eurorepar μπορείτε να κλείσετε ραντεβού, εύκολα και Online. Μπορείτε να αναζητήσετε μέσω του ταχυδρομικού σας κώδικα το πλησιέστερο σε εσάς συνεργείο και να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή να αποστείλετε e-mail και το εξειδικευμένο προσωπικό θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, παρέχοντάς σας όλες τις πληροφορίες που είναι χρήσιμες για το περιστατικό σας. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 10 συνεργεία της Eurorepar, ενώ στόχος είναι μέχρι το 2023 το δίκτυο της εταιρείας να καλύπτει όλη την Ελλάδα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!