H MG θα συμμετάσχει στην Auto Thessaloniki 2025, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Για πρώτη φορά, από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ, οι λάτρεις της αυτοκίνησης μπορούν να γνωρίσουν από κοντά όλες τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, με πανελλαδικές πρεμιέρες, νέα μοντέλα και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες.
Για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους θα παρουσιαστεί το νέο MGS5 EV, που αντικαθιστά το ZS EV. Σύμφωνα με την MG, το μοντέλο διαθέτει “την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ηλεκτροκίνηση, με εντυπωσιακή αυτονομία, δυναμική σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας”.

Στο περίπτερο της MG θα βρίσκονται και τα νέα MG3 Hybrid+ και MG ZS Max Hybrid+. Το MG3 Hybrid+ αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το 2025 και εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα με συνολική ισχύ 195 ίππους, οικονομία καυσίμου 4,4 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 100γρ./χλμ..
Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του MG3 Hybrid+

Από την άλλη, το ZS Max Hybrid+ είναι το νέο C-SUV της MG. Υιοθετεί το ίδιο κινητήριο σύνολο με το MG3 Hybrid+, αυτή τη φορά με 197 ίππους και 465 Nm ροπής.
Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του MG ZS Max Hybrid+

Η Autο Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό τις εξής ώρες:
- Δευτέρα έως Παρασκευή: 16:00 – 22:00.
- Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τη ΔΕΘ, στα πλαίσια της οποίας διοργανώνεται και η Auto Thessaloniki 2025, ορίζονται ως εξής:
- Γενική είσοδος 5€,
- Μαθητές/Φοιτητές/ΑμεΑ 3€,
- Οικογενειακό 12€ (2 ενήλικες + 2 παιδιά).