Στην Ελλάδα τo δίκτυο συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων Euro Repar Car Service

Μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί στο δίκτυο 10 σημεία στη χώρα μας. Στόχος η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023

Στην Ελλάδα τo δίκτυο συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων Euro Repar Car Service

Μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί στο δίκτυο 10 σημεία στη χώρα μας. Στόχος η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023

Περισσότερα από 5.500 συνεργεία σε 26 χώρες μετράει το δίκτυο Euro Repar Car Service, μέλος του Ομίλου Stellantis. Την επένδυση και ανάπτυξη του δικτύου στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο Όμιλος Συγγελίδη. Μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο επί ελληνικού εδάφους δέκα σημεία Euro REPAR ενώ στόχος είναι η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023. Η εταιρεία θέλει να αποκτήσει ηγετική θέση στις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων πολλαπλών μαρκών (Multi-branding aftersales), ενώ η φιλοσοφία της  συνοψίζεται στην φράση: “Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους”.

Το δίκτυο των συνεργείων της Eurorepar Car Service μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, διαγνωστικού ελέγχου, προέλεγχου ΚΤΕΟ κ.α,  σε επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά  πολλαπλών μαρκών. Διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα “multibranding” τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ηλεκτρονική πρόσβαση στην τεχνική βιβλιογραφία των κατασκευαστών. Σε συνδυασμό μάλιστα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς, εξασφαλίζει ότι μπορεί  να πραγματοποιήσει σωστά οποιαδήποτε εργασία  συντήρησης ή επισκευής χρειαστεί σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές  και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.

Μέσα από τη βάση  των τεχνικών δεδομένων,  ο κάθε τεχνικός του δικτύου Eurorepar Car  Service μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τα διαστήματα  του σέρβις  κάθε μοντέλου (χιλιομετρικά ή χρονικά), καθώς και ποια ανταλλακτικά και ποιες εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάθε σέρβις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι η συντήρηση ενός αυτοκινήτου γίνεται σύμφωνα με ότι ορίζει ο κατασκευαστής του. Στον ιστότοπο www.eurorepar.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το δίκτυο των συνεργείων της Euro REPAR καθώς και το σύνολο των εργασιών – ανταλλακτικών που παρέχουν.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!