Kosmocar: Ηλεκτρική παρουσία στη ΔΕΘ

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά τα ηλεκτρικά μοντέλα από τις Audi, Skoda, Volkswagen

Kosmocar: Ηλεκτρική παρουσία στη ΔΕΘ

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά τα ηλεκτρικά μοντέλα από τις Audi, Skoda, Volkswagen

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ένα περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση.

Ο εκθεσιακός χώρος της Kosmocar φιλοξενεί τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ID.4 GTX, Audi Q4 e-tron και SKODA ENYAQ iV, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους των μαρκών του Volkswagen Group στη νέα μορφή αυτοκίνησης. Μάλιστα, το ID.4 GTX παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

Παράλληλα, το «παρών» στο περίπτερο της Kosmocar δίνουν και τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmoride, που προσφέρουν μία σύγχρονη, εναλλακτική και οικολογική μορφή αστικής μετακίνησης, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες κάθε ποδηλάτη.

Η παρουσία της Kosmocar στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν εξαντλείται στον ρόλο του εκθέτη, με την εταιρεία να είναι Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης της 85ης ΔΕΘ, με τα ID.3, Audi e-tron και SKODA ENYAQ iV να είναι τα «Επίσημα Αυτοκίνητα» της εφετινής έκθεσης.

Η έκθεση διεξάγεται το διάστημα 11-19 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 16.00-22.00 και τα Σαββατοκύριακα 10.00-22.00.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!