Η Τροχαία, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων με στόχο την αποτροπή της οδήγησης υπό την επίδραση αλκοόλ, κατά τη διάρκεια ελέγχων το τελευταίο 24ωρο, συνέλαβε 3 άτομα να οδηγούν στην Νέα Εθνικό Οδό Αθηνών – Λαμίας, στην Αθήνα και στον Πειραιά σε κατάσταση μέθης.
Ειδικότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Αττικής πρωινές ώρες χθες 47χρονος ημεδαπός ο οποίος κινούνταν με 193 χιλιόμετρα επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας και σε έλεγχο με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης κατελήφθη να τελεί υπό την επίδραση αλκοόλ.
Επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Τ.Τ. Πειραιώς απογευματινές ώρες χθες 58χρονος ημεδαπός ο οποίος κινούνταν με μοτοσυκλέτα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς στην περιοχή του Πειραιά.
- Citroen e-C3 Urban: Προσιτή ηλεκτροκίνηση, από 17.900 ευρώ
- Zeekr 7GT: Πρακτικό shooting brake με επιδόσεις supercar και αυτονομία έως 655 χιλιόμετρα
- Skoda Elroq: Nέα εποχή ηλεκτροκίνησης, με αυτονομία έως 717 χιλιόμετρα
- Nissan Micra: Για πρώτη φορά αποκλειστικά ηλεκτρικό με έως 416 χλμ. αυτονομίας
- MINI Aceman: Ηλεκτρικές επιδόσεις και χαρακτήρας MINI με έως 218 ίππους
Ο οδηγός εντοπίστηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας ο οποίος ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 58χρονο ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Τέλος, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, οι οποίοι έκριναν ύποπτη την οδηγική του συμπεριφορά, 40χρονος ημεδαπός πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ο οποίος μετά από έλεγχο αστυνομικών της Τροχαίας κατελήφθη να τελεί υπό την επίδραση αλκοόλ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε δήλωσή της, η Ελληνική Αστυνομία ανέφερε ότι οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους μετακινούμενους πολίτες, θα συνεχιστούν.