Ο Όμιλος Συγγελίδη συνεργάζεται με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360

Με τη συνεργασία αυτή, ο Όμιλος Συγγελίδη ευελπιστεί να δημιουργήσει μια νέα γενιά επαγγελματιών στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ο Όμιλος Συγγελίδη συνεργάζεται με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΕΛΤΑ 360

Με τη συνεργασία αυτή, ο Όμιλος Συγγελίδη ευελπιστεί να δημιουργήσει μια νέα γενιά επαγγελματιών στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ο Όμιλος Συγγελίδη, ο αποκλειστικός εισαγωγέας οχημάτων Citroen, Peugeot, Opel, MG & Mazda στην ελληνική αγορά και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360, η πρώτη Σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα, εγκαινίασαν μια εκπαιδευτική συνεργασία στις 15 Απριλίου για τους σπουδαστές των τμημάτων Μηχανοτρονικής.

Η συμφωνία διαμορφώνει μια νέα εποχή στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης βάζοντας τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας γενιάς καταρτισμένων επαγγελματιών που θα πρωταγωνιστήσουν στον κλάδο του αυτοκινήτου. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί τρεις εκπαιδεύσεις για τους σπουδαστές των σχολών ΔΕΛΤΑ 360 στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ομίλου Συγγελίδη στην Ιερά Οδό 131.

Ο κ. Γιώργος Κηλάδης, Τεχνικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη δήλωσε: «Η γνώση και η εμπειρία που θα αποκτήσουν οι σπουδαστές δίπλα μας, είναι ανεκτίμητη. Σε μια εποχή που η ηλεκτροκίνηση, η συνδεσιμότητα,  η αυτόνομη οδήγηση και οι υπηρεσίες κινητικότητας  κερδίζουν συνεχώς έδαφος, οι νέοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αύριο».

Ο Διευθυντής του Τομέα Μηχανοτρονικής – Τεχνικών Επαγγελμάτων της ΔΕΛΤΑ 360, κ. Αλέξανδρος Καλτσάς δήλωσε με τη σειρά του: «Σε έναν κόσμο όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, είναι επιτακτική η ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι σπουδαστές μας θα βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση στην αγορά εργασίας».

Ο Όμιλος Συγγελίδη δήλωσε επίσης ότι θα συμβάλλει στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών, παρέχοντας την εμπειρία και τη γνώση του σε ένα περιβάλλον μάθησης που είναι προσανατολισμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360ο συνεχίζει τη σύναψη στενών συνεργασιών με επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, δημιουργώντας ένα περιβάλλον κατάρτισης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικής κοινότητας, προς όφελος των σπουδαστών.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!