Το νέο Ecocar Yudo ολοκλήρωσε το 1ο Ecocar Roadshow

Το πρώτο οδοιπορικό-παρουσίαση του Ecocar Yudo έγινε στην Κρήτη, με το αμιγώς ηλεκτρικό crossover να περνάει από Χανιά, Ιεράπετρα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Το νέο Ecocar Yudo ολοκλήρωσε το 1ο Ecocar Roadshow

Το πρώτο οδοιπορικό-παρουσίαση του Ecocar Yudo έγινε στην Κρήτη, με το αμιγώς ηλεκτρικό crossover να περνάει από Χανιά, Ιεράπετρα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Το νέο Ecocar Yudo πάτησε τους τροχούς του στην Ελλάδα, ξεκινώντας με ένα οδοιπορικό στην Κρήτη. Το ηλεκτρικό κόμπακτ crossover ολοκλήρωσε ένα ταξίδι στο νησί και επισκέφθηκε τα Χανιά, την Ιεράπετρα, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά το Yudo, καθώς και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά του.

Το νέο Ecocar Yudo κατασκευάζεται στην Κίνα και εξοπλίζεται με μπαταρία LFP χωρητικότητας 41,7 KWh που υπόσχεται αυτονομία έως 320 χλμ.. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει ισχύ 94 ίππους και ροπή 165 Nm. Η επιτάχυνση 0-50 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,5″, με την μέγιστη ταχύτητα να περιορίζεται στα 130 χλμ./ώρα. Μέσω AC φορτιστή η μπαταρία φορτίζει πλήρως σε περίπου 7,5 ώρες ενώ υποστηρίζεται και ταχεία φόρτιση DC, με τη φόρτιση 10-80% να διαρκεί 45.

Το εσωτερικό του νέου Yudo εξοπλίζεται με κεντρική οθόνη 12,3ψηφιακό πίνακα οργάνων 7δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα, τιμόνι και ταμπλό, καθώς και ατμοσφαιρικό φωτισμό με δυνατότητα ρύθμισης ανάμεσα σε 256 χρώματα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης στοιχεία όπως Adaptive Cruise Control, keyless entry, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, Auto Hold και προβολείς LED.

Το Ecocar Yudo είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα: Galactic Grey, Moon White, Sky Blue, Mountain Green και Plum Blossom Pink. Η τιμή του ορίζεται σε 26.900 ευρώ και με την επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» που υπολογίζεται σε σχεδόν 6.500 €, μειώνεται στα 20.391 €.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ένα test drive με το νέο Yudo σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πατώντας εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!