Ποια μοντέλα της BYD είναι άμεσα διαθέσιμα; Αυτές είναι οι τιμές τους

Ο όμιλος Σφακιανάκη, επίσημος διανομέας αυτοκινήτων BYD στη χώρα μας, έχει στη διάθεσή του ήδη σχεδόν 50 νέα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα.

Ποια μοντέλα της BYD είναι άμεσα διαθέσιμα; Αυτές είναι οι τιμές τους

Ο όμιλος Σφακιανάκη, επίσημος διανομέας αυτοκινήτων BYD στη χώρα μας, έχει στη διάθεσή του ήδη σχεδόν 50 νέα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα.

Μόλις εχθές πραγματοποιήθηκε επίσημα το λανσάρισμα της BYD στην Ελλάδα με τον όμιλο Σφακιανάκη να αποτελεί τον διανομέα των επιβατικών αυτοκινήτων στη χώρα μας. Η εκδήλωση έγινε στο Ζάππειο, όπου στον προαύλιο χώρο υπήρχαν τα BYD Seal, Seal U, Atto 3 και Dolphin, ενώ εντός της κατάμεστης αίθουσας μίλησαν τόσο από τον όμιλο Σφακιανάκη όσο και στελέχη της κινέζικης φίρμας.

Οι εκθέσεις BYD όπου θα υπάρχει και η δυνατότητα test drive βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι και αργότερα ένα στη Λεωφόρο Κηφισού. Τα δύο πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι το Atto 3 και το σεντάν Seal, ενώ ο επίσημος διανομέας έχει εξασφαλίσει σχεδόν 50 μοντέλα.

Αργότερα θα είναι διαθέσιμα και άλλα μοντέλα από την ευρεία γκάμα της BYD, η οποία στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει ακόμη το hatchback Dolphin, το sedan Han και το SUV Tang.

Στην έκθεση της Γενεύης παρουσιάστηκε επίσης το νέο plug-in υβριδικό D-SUV, BYD Seal U DM.

Ο κος Σταύρος Π. Τάκη, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Σφακιανάκη, μάς παρουσιάζει την BYD και τα μοντέλα της επί ελληνικού εδάφους.

Τιμές και εγγυήσεις

Το BYD Atto 3 ξεκινάει από 37.990 ευρώ, τιμή η οποία μειώνεται κατά 8.000 ευρώ εφόσον εξασφαλιστεί η κρατική επιδότηση. Επομένως, η τελική τιμή κατεβαίνει κάτω από το όριο των 30.000 ευρώ. Για την πιο πλούσια έκδοση (Design) η τιμή σκαρφαλώνει ακριβώς 2.000 ευρώ επιπλέον, φτάνοντας τα 39.990 ευρώ (31.990 ευρώ με την επιδότηση από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά).

Αναφορικά με το BYD Seal, η τιμή εκκίνησης για την έκδοση με κίνηση στον πίσω άξονα είναι τα 45.990 ευρώ (ή 37.990 ευρώ με την επιδότηση του κράτους). Στην περίπτωση της τετρακίνητης έκδοση με το εξοπλιστικό πακέτο Excellence φτάνει τα 48.990 ευρώ (ή 40.990 ευρώ με την επιδότηση Κινούμαι Ηλεκτρικά.)

Οι εγγυήσεις που προσφέρει η BYD είναι 6 χρόνια150.000 χλμ.) που αφορά τη βασική εγγύηση του αυτοκινήτου, ενώ 8 χρόνια εγγύηση (ή 200.000 χλμ.) για την μπαταρία και 8 χρόνια (ή 150.000 χλμ.) για τον ηλεκτροκινητήρα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!