Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα 29-02-2024 στο κέντρο της Αθήνας λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου

Κλειστή η Λεωφόρος Ποσειδώνος εξαιτίας της επιχείρησης εξουδετέρωσης βόμβας του Β' Παγκοσμίου που βρέθηκε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα 29-02-2024 στο κέντρο της Αθήνας λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου

Σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, από τις 12:00 το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί συνάθροιση – συγκέντρωση στο πλαίσιο πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων καθώς και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!