3+1 λόγοι για καινούριο Opel με “Απόσυρση & Ανταλλαγή” και όφελος έως 3.500 €

Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” αφορά ετοιμοπαράδοτα νέα αυτοκίνητα με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

3+1 λόγοι για καινούριο Opel με “Απόσυρση & Ανταλλαγή” και όφελος έως 3.500 €

Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” αφορά ετοιμοπαράδοτα νέα αυτοκίνητα με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Η Opel κάνει την απόκτηση ενός καινούριου αυτοκινήτου σημαντικά πιο εύκολη με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή”, δίνοντας την ευκαιρία στον υποψήφιο πελάτη να επιλέξει το νέο, ετοιμοπαράδοτο Opel που επιθυμεί με όφελος που μπορεί να φτάσει έως και 3.500 € – ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει – και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

01. Απόσυρση ή ανταλλαγή με όφελος έως 3.500 €

Το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου των επιβατικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στη χώρα μας έχει σκαρφαλώσει στα 16,7 έτη, οφείλεται στο ότι είναι πολλοί εκείνοι που αδυνατούν να αποκτήσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο με συνέπεια να αναγκάζονται να συντηρούν το παλιό, το οποίο από τη μια προσφέρει υποδεέστερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης και από την άλλη έχει κόστος χρήσης αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική του αξία.

Για τους συγκεκριμένους υποψήφιους πελάτες η Opel προσφέρει την ιδανική λύση. Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel ” προσφέρει μεγαλύτερη αξία για αυτά τα παλαιά οχήματα, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το παλιό τους αυτοκίνητο, όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

02. Απλή διαδικασία χωρίς τρέξιμο

Η αγοροπωλησία αυτοκινήτου είναι μια χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία, όχι όμως και στην περίπτωση που κάποιος αποφασίσει να αποκτήσει ένα νέο Opel μέσω του προγράμματος “Απόσυρση & Ανταλλαγή. Είτε αφορά την ανταλλαγή με καινούριο αυτοκίνητο είτε ακόμη και την απόσυρση του παλιού οχήματος, ο πελάτης δεν χρειάζεται να τρέξει ή να νοιαστεί για τίποτε. Η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την όλη διαδικασία, έτσι ώστε ο πελάτης να μην έχει καμία ανάμειξη, γλιτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και τρέξιμο.

03. Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με 5 χρόνια εγγύηση

Δεν αρκεί η επιλογή ενός νέου αυτοκινήτου με ευνοϊκό τρόπο απόκτησης. Σημαντικό είναι επίσης το αυτοκίνητο αυτό να είναι απροβλημάτιστο για πολλά χρόνια. Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” αφορά ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Opel, τα οποία μάλιστα καλύπτονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Γεγονός που αφενός επιβεβαιώνει την αξιοπιστία της Γερμανικής μάρκας, αφετέρου εξασφαλίζει ξεγνοιασιά στον υποψήφιο πελάτη.

04. Ευρεία γκάμα μοντέλων για κάθε επιθυμία

Η γκάμα μοντέλων της Opel που συμμετέχει στο πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” περιλαμβάνει επιλογές για κάθε ανάγκη κι επιθυμία, με κοινούς παρονομαστές τους προηγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Tο ανανεωμένο Corsa για παράδειγμα, το best seller της ελληνικής αγοράς για το 2023, προσφέρει ευελιξία στην πόλη, ασφαλή οδική συμπεριφορά στο ταξίδι, πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης (έως 130 ίππους), αλλά και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsae (έως 156 PS).

Το Mokka συναρπάζει με τον τολμηρό του χαρακτήρα, ο οποίος αποτυπώνεται τόσο στην σχεδίαση όσο και στους δυνατούς κινητήρες βενζίνης (έως 136 ίππους) και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Mokkae (136 PS).

Opel Crossland

Το Crossland είναι το ιδανικό BSUV για οικογένειες, χάρη στο εξαιρετικά ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό με ανεξάρτητα (60/40) και συρόμενα πίσω καθίσματα, τον μεγάλο χώρο αποσκευών (410 έως 1.255 λίτρα) και την γκάμα αποδοτικών κινητήρων βενζίνης με έως 130 ίππους.

Το κορυφαίο Grandland, τέλος, διακρίνεται για την εμβληματική του εξωτερική σχεδίαση και το εσωτερικό που προσφέρει χώρους, ανέσεις και ψηφιακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η γκάμα περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης και diesel (έως 130 ίπποι), αλλά και εκδόσεις Plugin Hybrid με ισχύ έως 300 ίππους στην σπορ έκδοση GSe!

Όποια κι αν είναι η επιλογή του υποψήφιου αγοραστή, με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή» της Opel έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει άμεσα και εύκολα ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο με όφελος έως 3.500 € και με 5 χρόνια εγγύηση. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.


Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!