Lamborghini Revuelto “Opera Unica”: Χρειάστηκαν 435 ώρες για να φιλοτεχνηθεί

Η μοναδικά φιλοτεχνημένη Lamborghini Revuelto “Opera Unica” δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 60 ετών της θρυλικής ιταλικής μάρκας.

Lamborghini Revuelto “Opera Unica”: Χρειάστηκαν 435 ώρες για να φιλοτεχνηθεί

Η μοναδικά φιλοτεχνημένη Lamborghini Revuelto “Opera Unica” δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 60 ετών της θρυλικής ιταλικής μάρκας.

Η Lamborghini παρουσίασε με υπερηφάνεια την έκθεση «Lamborghini: 60 χρόνια καλλιτεχνίας στην κίνηση» με αφορμή την επέτειο της εμβληματικής μάρκας. Αυτή η έκθεση στο The Gallery, στα πλαίσια του Art Basel Miami Beach, περιλάμβανε μια επιλογή έργων τέχνης που ανατέθηκαν από εμπόρους της Lamborghini από όλη την Αμερική για τον εορτασμό της 60ής επετείου της μάρκας.

Τα έργα τέχνης που εκτέθηκαν ποικίλλουν σε σύλληψη, από καμβά με σπρέι, ειδικά αθλητικά παπούτσια και μια σανίδα του σερφ, μέχρι γλυπτά από ατσάλι και μπρούντζο και έναν προσαρμοσμένο ψηφιακό κουλοχέρη.

Κορυφαίο στοιχείο αυτής της έκθεσης, που παρουσιάστηκε στους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων, ήταν η Revuelto “Opera Unica”: ένα μοναδικό έργο τέχνης που οραματίστηκε το Centro Stile και δημιουργήθηκε υπό τη διεύθυνση της ομάδας Ad Personam της Lamborghini.

Εμπνευσμένη από τα τολμηρά χρώματα της επετειακής σιλουέτας, το ζωγραφισμένο στο χέρι εξωτερικό της Revuelto “Opera Unica” ξεθωριάζει από το Viola Pasifae στο Nero Helene, με λεπτομέρειες από πινελιές θερμών και ψυχρών χρωμάτων. Αυτή η διαδικασία απαίτησε 76 ώρες δοκιμών και 435 ώρες για την εκτέλεσή της. Χρησιμοποιώντας χρώματα για τη δημιουργία ενός ασύμμετρου σχεδίου, το εσωτερικό απαίτησε άλλες 220 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Εξήντα χρόνια από τη γέννηση της Lamborghini, η Revuelto χαράζει την πορεία των επιδόσεων και της τεχνολογίας, μένοντας πιστή στο DNA της Lamborghini, ενώ φέρνει επανάσταση στον V12 με ένα όραμα για το μέλλον. Η Revuelto είναι ένα supercar που διαμορφώνει εποχές το πρώτο στο είδος του plug-in υβριδικό αυτοκίνητο και η ισχυρότερη Lamborghini παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!