Τρία σχεδιαστικά concept του Wiesmann Project Thunderball

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, Wiesmann Project Thunderball, αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή για την εταιρεία, που εξέλιξε τρία μοναδικά σχεδιαστικά concept περιορισμένης έκδοσης, παρουσιάζοντας τις απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης.

Τρία σχεδιαστικά concept του Wiesmann Project Thunderball

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, Wiesmann Project Thunderball, αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή για την εταιρεία, που εξέλιξε τρία μοναδικά σχεδιαστικά concept περιορισμένης έκδοσης, παρουσιάζοντας τις απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης.

Η πολυτελής γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Wiesmann αποκάλυψε τρία μοναδικά σχεδιαστικά concept περιορισμένης έκδοσης του Project Thunderball που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Το Project Thunderball διαθέτει διαχρονική σχεδίαση, με μια κλασική διθέσια διάταξη με κίνηση στον πίσω άξονα μαζί με ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Τα δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το studiokurbos, η δημιουργική διαδικασία καθοδηγήθηκε από τον Roheen Berry, ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο της Wiesmann, και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το παγκόσμιο στούντιο σχεδιασμού, με απώτερο σκοπό να αναδείξει τις απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου αυτοκινήτου.

Στα Limited Edition Design Concepts οι πελάτες καθώς θα ξεκινούν το δικό τους ταξίδι συμβολής στη δημιουργία τους, μια εντελώς μοναδική εμπειρία για την οποία η Wiesmann είναι γνωστή, με ατελείωτες δυνατότητες εξατομίκευσης. κατά παραγγελία.

Επισημαίνοντας τρεις πολύ διαφορετικές πτυχές της μάρκας, τα σχέδια αναδεικνύουν τους πολλούς ατομικούς και ευέλικτους τρόπους με τους οποίους το Project Thunderball μπορεί να γίνει ατομικό για κάθε πελάτη.

Το πρώτο concept διαθέτει εξωτερικό χρώμα με μπλε μεταλλική βαφή, ενώ το πολυτελές εσωτερικό είναι φινιρισμένο με πορτοκαλί δέρμα μαλακής αφής, κρεμ τονισμούς και γυαλιστερές πινελιές από ξύλο τικ, που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την εικόνα και το σκηνικό μιας παραλίας του Saint Tropez.

Το δεύτερο concept είναι εμπνευσμένο από την εποχή των Roaring 1920s και του Gatsby, όταν η αισιοδοξία για το μέλλον συμβολιζόταν από την καθαρή απόλαυση της οδήγησης. Η δεκαετία του 1920 ήταν μια εποχή του μοντερνισμού, με αισιοδοξία για το μέλλον. Τα συναισθήματα αυτά να αντικατοπτρίζονται σε ένα νέο πνεύμα της αυτοκίνησης, που αφορούσε τόσο την απόλαυση της οδήγησης όσο και την αναγκαιότητα του ταξιδιού.

Ήταν μια εποχή που διαμορφώθηκε επίσης από τη «joie de vivre» του εμβληματικού χαρακτήρα του F. Scott Fitzgerald, Jay Gatsby. Ο αινιγματικός κοσμικός, του οποίου η αγάπη για τα ωραία πράγματα στη ζωή, θα γινόταν εμβληματική της δεκαετίας. Αυτή η χλιδή και αισιοδοξία είναι η έμπνευση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Το εξωτερικό διαθέτει μια τολμηρή χρυσή απόχρωση, και μια μάσκα έρχεται σε αντίθεση με ένα βαθύ μπορντό δερμάτινο εσωτερικό με πινελιές από ματ βελούδινες λεπτομέρειες μαλακής αφής.

Το τρίτο concept είναι εμπνευσμένο από τη νύχτα και τους ήρωες του σκοταδιού. Διαθέτει ματ μαύρο εξωτερικό, το οποίο τονίζεται με μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, δημιουργώντας μία απειλητική παρουσία. Το εσωτερικό είναι επενδυμένο μαύρο ματ δέρμα και γυαλιστερά περιβλήματα από ανθρακονήματα.

Τα Limited Edition Design Concepts που παρουσιάστηκαν μαζί με το Project Thunderball εκφράζουν μια νέα κατεύθυνση για τη Wiesmann, η οποία θα δει την ενοποίηση ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρικού συστήματος κίνησης με διαχρονικό σχεδιασμό και εξειδικευμένη δεξιοτεχνία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!