H Taycan Cross Turismo στους λιγότερο ταξιδεμένους δρόμους του κόσμου

O φωτογράφος Chanipol Kusolcharttum απαθανάτισε το ηλεκτρικό SUV με φόντο τα πιο ειδυλλιακά τοπία της Ταϊλάνδης.

H Taycan Cross Turismo στους λιγότερο ταξιδεμένους δρόμους του κόσμου

O φωτογράφος Chanipol Kusolcharttum απαθανάτισε το ηλεκτρικό SUV με φόντο τα πιο ειδυλλιακά τοπία της Ταϊλάνδης.

O Chanipol Kusolcharttum, γνωστός ως Rockkhound, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους φωτογράφους της Ταϊλάνδης. Αφού εργάστηκε ως ιπτάμενος φροντιστής και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει φωτογράφος, μια καριέρα που θα του επέτρεπε να συνεχίσει την εξερεύνηση ακολουθώντας το πάθος του. Ο Rockkhound κάνει καριέρα γυρίζοντας όλο τον κόσμο, αλλά το σπίτι του είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά του.

Η Μπανγκόκ, με την απαράμιλλη ζωντάνια και την ατελείωτη φασαρία της, είναι το μέρος όπου έχει μείνει χαραγμένο στην ψυχή του. Ο γεμάτος αδρεναλίνη αστικός τρόπος ζωής είναι αισθητός στη δουλειά του, αλλά όταν πρόκειται να απαθανατίσει τη φύση, τα πράγματα αλλάζουν.

Οπλισμένος με εκτίμηση για τις αποχρώσεις του φυσικού περιβάλλοντος ανέλαβε να φωτογραφίσει το πρώτο Cross Utility Vehicle της Porsche, το Taycan Cross Turismo. Το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ευέλικτο, στιβαρό και έτοιμο για περιπέτεια.

Ο Rockkhound επέλεξε την Ταϊλάνδη για τη φωτογράφιση. Στα νότια, υπάρχει μια ειδυλλιακή λωρίδα γης μεταξύ του Κόλπου της Ταϊλάνδης και της Θάλασσας Ανταμάν, ενώ στα βόρεια συναντάμε ασφάλτινες διαδρομές γεμάτες στροφές.

Τελικά επέλεξε το Pran Buri, στη νοτιοδυτική ακτή της Ταϊλάνδης. Εκεί υπάρχουν τα πάντα, από βραχώδη βουνά μέχρι καταπράσινα δάση και αμμώδεις παραλίες, το ιδανικό σκηνικό για βρεθεί το Taycan Cross Turismo στο φυσικό του περιβάλλον.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!