Επίσημο: Δόθηκε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου ισχύει και για τη θέση των οχημάτων σε ακινησία, με κατάθεση πινακίδων

Επίσημο: Δόθηκε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου ισχύει και για τη θέση των οχημάτων σε ακινησία, με κατάθεση πινακίδων

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση στους ιδιοκτήτες οχημάτων για την εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Η παράταση είναι δίμηνη και η νέα προθεσμία λήγει τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022. Η ίδια ημερομηνία είναι καταληκτική και για όσους θέλουν να καταθέσουν ψηφιακά τις πινακίδες και να θέσουν το όχημά τους σε ακινησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών: “Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2022, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος, «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Το Υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Δείτε πώς μπορείτε να εκτυπώσετε τα ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας του 2022

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!