Το teaser της ταινίας «F1»

Παρακολουθήστε τα πρώτα πλάνα από την ταινία «F1» στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt και Damson Idris.

Η ταινία με θέμα τη Formula 1, με όνομα «F1», παραγωγή της Apple Original Films, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου του 2025, αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα της σε ένα teaser που δημοσιοποιήθηκε πριν από το GP Μ. Βρετανίας.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Joseph Kosinski και παραγωγοί θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Jerry Bruckheimer, ο ίδιος ο Brad Pitt και ο 7 φορές Πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton. Η ταινία F1 θα διανεμηθεί στις αίθουσες και στην IMAX από την Warner Bros. Pictures.

Στην ταινία, ο Brad Pitt υποδύεται ένα βετεράνο οδηγό της Formula 1, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να αγωνιστεί με την φανταστική ομάδα της APXGP, μαζί με έναν πρωτοεμφανιζόμενο οδηγό, τον οποίο υποδύεται ο Damson Idris. Άλλα μέλη του καστ είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Javier Bardem και η υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας Kerry Condon.

Τα γυρίσματα της ταινίας «F1» πραγματοποιήθηκαν σε κανονικούς αγώνες της Formula 1, συμπεριλαμβανομένου του GP Μ. Βρετανίας αυτού του Σαββατοκύριακου. Άλλοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην ταινία περιλαμβάνουν τους Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia και Samson Kayo.

Η αμερικανική εταιρεία Liberty Media, που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα της Formula 1, ευελπιστεί ότι το έργο θα ενισχύσει την απήχηση του Πρωταθλήματος, ιδίως στην πολύ σημαντική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών ακόμα περισσότερο από όσο το έχει ήδη κάνει η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Drive to Survive».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!