Από το MotoGP στο… προπονητικό κέντρο της Lamborghini

Οι αναβάτες της Pramac Ducati πέρασαν από τις δοκιμασίες της ιταλικής φίρμας

Από το MotoGP στο… προπονητικό κέντρο της Lamborghini

Οι αναβάτες της Pramac Ducati πέρασαν από τις δοκιμασίες της ιταλικής φίρμας

Την παραμονή του ιταλικού MotoGP στο Mugello, οι αναβάτες της Pramac Ducati, Johann Zarco και Michele Pirro, προπονήθηκαν στο Lamborghini Drivers Lab στην Sant’Agata της Μπολόνια.

Μετά από την καθιερωμένη προθέρμανση, οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εξοπλισμό τελευταίας γενιάς Tecnobody, συμπεριλαμβανομένου και του D-Wall, ενός ψηφιακού καθρέφτη υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της στάσης του σώματος, της ισορροπίας και της αντοχής. Ολοκληρώνοντας τη συνεδρία, οι αναβάτες δοκίμασαν επίσης τον κρυογονικό θάλαμο O2H, ικανό να φτάσει τους -140 ° C.

“Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα προπόνηση με τους οδηγούς της Squadra Corse”, σχολίασε ο Zarco με τον συμπατριώτη του -και οδηγό της Lamborghini- Franck Perera να συμπληρώνει “Με τον Zarco είμαστε σχεδόν γείτονες. Ήταν ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τις μεθόδους προπόνησης και την προετοιμασία του αγώνα.”

Ο έτερος οδηγός της Lamborghini, Albert Costa, δήλωσε: “Πάντα παρακολουθούσα το MotoGP και είμαι οπαδός των μοτοσικλετών. Ήταν συναρπαστικό το να προπονηθώ με κορυφαίους αναβάτες όπως ο Zarco και ο Pirro, μία τέτοια ευκαιρία δε σου παρουσιάζεται συχνά”.

Με τον Pirro να τονίζει από τη μεριά του “Είναι πάντα ξεχωριστό να συνδυάζεις τον κόσμο των δύο τροχών με εκείνο των τεσσάρων. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες.”

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!