Live: Γαλλικό Πρωτάθλημα Formula 4 – Magny-Cours

Παρακολουθήστε ζωντανά τους τρεις αγώνες του τρίτου γύρου του Γαλλικού Πρωταθλήματος Formula 4, από την πίστα του Magny-Cours.

Η Formula 4 είναι μια από τις πρώτες κατηγορίες στην οποία αγωνίζονται νεαροί οδηγοί (ηλικίας μεταξύ 14 και 23 ετών) που μόλις έχουν «αποφοιτήσει» από τα καρτ. To Γαλλικό Πρωτάθλημα Formula 4 διεξάγεται από το 1993 από τη Γαλλική Ομοσπονδία Αγώνων Αυτοκινήτου (FFSA). O Πρωταθλητής του θεσμούς λαμβάνει χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Πολλοί γνωστοί Γάλλοι οδηγοί έχουν περάσει από τη Formula 4. Μεταξύ τους οι Jean-Eric Vergne, Romain Dumas, Pierre Gasly και Charles Pic. Φέτος, στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 24 οδηγοί 11 διαφορετικών εθνικοτήτων και η σεζόν αποτελείται από 7 γύρους 3 αγώνων έκαστος, που διεξάγονται στις εξής πίστες: Nogaro, Pau, Magny-Cours, Spa-Francorchamps (Βέλγιο), Ledenon, Βαλένθια (Ισπανία) και Paul Ricard.

Χρησιμοποιείται το μονοθέσιο Formula 4 της γαλλικής κατασκευάστριας Mygale, εφοδιασμένο με τον 4κύλινδρο κινητήρα turbo 1.330 κ. εκ. της Renault και σειριακό ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το ελάχιστο βάρος των μονοθεσίων είναι 570 κιλά.

Στo Magny-Cours θα διεξαχθεί ο τρίτος γύρος της σεζόν με τον 1ο αγώνα (επάνω βίντεο) να μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο, 14 Μαΐου, στις 10:55, τον 2ο αγώνα (μεσαίο βίντεο) στις 19:15 και τον 3o αγώνα την Κυριακή, 15 Μαΐου, στις 9:50 (κάτω βίντεο).

Live timing

2ος αγώνας: Σάββατο 19:15

3ος αγώνας: Κυριακή 9:50

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!