ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Takamoto Katsuta san. Simply Lovely!

Η τρίτη θέση στο βάθρο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026 κατακτήθηκε επάξια από τον Ιάπωνα οδηγό της Toyota, Τakamoto Katsuta ή «Τάκα», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι και οι θαυμαστές του.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Takamoto Katsuta san. Simply Lovely!

Η τρίτη θέση στο βάθρο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026 κατακτήθηκε επάξια από τον Ιάπωνα οδηγό της Toyota, Τakamoto Katsuta ή «Τάκα», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι και οι θαυμαστές του.

O Ιάπωνας οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Toyota δεν μπορούσε να διαφέρει από τους συμπατριώτες τους όσον αφορά την συμπεριφορά, τον σεβασμό και τον όμορφο τρόπο που επικοινωνεί με τους ανθρώπους. Ο Τάκα έχει αγαπηθεί όσο κανένας άλλος οδηγός από τα παιδιά. Σε όλα τα μέρη του πλανήτη που επισκέπτεται το WRC o Iάπωνας οδηγός της Toyota έχει μικρούς φίλους,  που τον αγαπούν και εκδηλώνουν με κάθε τρόπο τον θαυμασμό τους προς αυτόν.

Στην Ελλάδα ο  Τakamoto Katsuta έχει ένα μικρό φίλο, που αγωνιά για τις επιδόσεις του στα βουνά και  τον περιμένει ώρες να έρθει από τις ειδικές διαδρομές για να βγει μια φωτογραφία μαζί του και να του πάρει ένα αυτόγραφο. Ο Ιάπωνας δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν, κυρίως όμως στα μικρούς φίλους των ράλλυ, που του ζητούν αυτόγραφα ή μια selfie.

WRC Takamoto Katsuta

Ο Κωνσταντίνος, μας είπε πως πέρσι δεν τον πρόλαβε στο σέρβις και όταν είδε τον Ιάπωνα να περνά έξω στο δημόσιο δρόμο του φώναξε, ζητώντας του αυτόγραφο. Ο Katsuta σταμάτησε βγήκε από το αυτοκίνητο του πήγε στο μικρό θαυμαστή των ράλλυ φωτογραφήθηκε μαζί του και από τότε ο Κωνσταντίνος έχει γίνει φανατικός θαυμαστής του και κουβαλά τον πατέρα του στο Service Park για να δει και να μιλήσει στον Τάκα.

Φέτος στο Service Park του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ο Κωνσταντίνος τον περίμενε έξω από τη Media Zone με αγωνία. “Ποιον περιμένεις;” τον ρωτήσαμε, νομίζοντας, πως θα ακούσουμε κάποιο από τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. “Τον Katsuta περιμένω. Τον έχω ζωγραφίσει και θέλω να του δώσω τη ζωγραφιά”. Η κινητοποίηση ήταν άμεση.

4889b4aa c3e7 4fe8 9745 f2b3c653bb91

Ενημερώσαμε τον Katsuta, πως ένας μικρός του φίλος τον έχει ζωγραφίσει και τον περιμένει. Η συνάντηση ήταν πραγματικά συγκινητική. Ο Ιάπωνας δεν αρκέστηκε στις φωτογραφίες που εμείς τους βγάζαμε, αλλά μας ζήτησε με το δικό του κινητό να απαθανατίσουμε τη στιγμή για να την έχει και αυτός.

Λίγα μέτρα μακριά από εμάς. Ένα άλλο πιτσιρίκι με τους γονείς του περίμεναν κι αυτοί τον Katsuta για να φωτογραφηθεί ο μικρός μαζί του. Ούτε σε αυτούς είπε όχι ο Ιάπωνας οδηγός. Μάλιστα έδειχνε να το χαίρεται πιο πολύ από τα πιτσιρίκια, που τον περιτριγύρισαν για μια selfie ή ένα αυτόγραφο. Ο Τάκα είναι με σιγουριά ο Star της μελλοντικής γενιάς θεατών του WRC, οι οποίοι θα χάρηκαν με την τρίτη θέση που κατέκτησε στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!