O Petter Solberg μιλά αποκλειστικά στο MotorOne (video)

Πιο αγχωμένος από ποτέ, δηλώνει ο πρωταθλητής του 2003

O Petter Solberg μιλά αποκλειστικά στο MotorOne (video)

Πιο αγχωμένος από ποτέ, δηλώνει ο πρωταθλητής του 2003

Συναντήσαμε τον Νορβηγό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2003 στην κερκίδα της Athens City Stage. O Petter Solberg, πάντα θερμός και προσιτός, μας μίλησε για την Ελλάδα, το EKO Ράλλυ Ακρόπολις και τη συμμετοχή του 20χρονου γιου του στον αγώνα.

Τον είδαμε να παρακολουθεί από την κερκίδα την προσπάθεια του γιου του Oliver με το Hyundai i20 N Rally2. Να συζητά μαζί του μέσω βιντεοκλήσης, αμέσως μετά, και δεν αρνήθηκε να μας πει τη γνώμη του για το αποτέλεσμα της πρώτης επαφής του γιου του με το Ακρόπολις.

Πώς νιώθεις που βρίσκεσαι στην Ελλάδα;

Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Έχω μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας μου εδώ. Στο Ακρόπολις κέρδισα την πρώτη μου ειδική διαδρομή και το πρώτο μου βάθρο σε WRC, έχω κερδίσει και τον αγώνα το 2004. Έχω πολλούς φίλους εδώ, κάνω πολλές φορές διακοπές στην Ελλάδα και περνάω πολύ όμορφα.

Ποια είναι τα συναισθήματα σου τώρα που ο γιος σου συμμετέχει στο Ράλλυ Ακρόπολις και αγωνίζεται στην Athens Stage, εδώ μπροστά σου;

Έχω τεράστια αγωνία, ξέρω πόσο δύσκολος είναι ο συγκεκριμένος αγώνας. Eίναι πολύ ιδιαίτερη η στιγμή που τον βλέπω να οδηγεί στο κέντρο της πόλης και ελπίζω ο αγώνας να πάει πολύ καλά γι΄αυτόν.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!