Στην παραγωγή τα ανανεωμένα SEAT Ibiza και Arona

Τα δύο μοντέλα της ισπανικής μάρκας φέρουν φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμισμένο εξοπλισμό

Στην παραγωγή τα ανανεωμένα SEAT Ibiza και Arona

Τα δύο μοντέλα της ισπανικής μάρκας φέρουν φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμισμένο εξοπλισμό

Το νέο Ibiza και το νέο Arona, δύο βασικοί πυλώνες στη γκάμα της SEAT, μπαίνουν στην παραγωγή αυτή την εβδομάδα, στο εργοστάσιο του Martorell. Το Ibiza, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1984, έχει πουλήσει έως τώρα 6 εκ. αντίτυπα και είναι φυσικά ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της μάρκας. Το Arona έχει φτάσει τις 400.000 πωλήσεις από το 2017 που έκανε ντεμπούτο.

«Το Ibiza είναι ένα σημαντικό μοντέλο στην αυτοκινητοβιομηχανία και ένας από τους βασικούς πυλώνες της μάρκας, ενώ το Arona ήταν το δεύτερο πιο παραγόμενο μοντέλο της εταιρίας πέρυσι», δήλωσε ο Herbert Steiner, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της SEAT για την Παραγωγή και τα Logistics. «Και τα δύο μοντέλα είναι εξίσου σημαντικά για το εργοστάσιο στο Martorell, καθώς αντιπροσωπεύουν το ήμισυ της παραγωγής του. Οι νέες εκδόσεις αυτών των δύο μοντέλων θα βοηθήσουν στη διατήρηση τους ως βασικά μοντέλα στης γκάμας».

Όλες οι πληροφορίες για τα ανανεωμένα Ibiza και Arona

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του SEAT Ibiza έχει εκσυγχρονιστεί και στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνει προβολείς 100% LED, ενώ φέρει ανάγλυφο το νέο λογότυπο του ονόματος του. Το Arona έχει ανανεωμένη εμφάνιση με νέο προφυλακτήρα εμπρός και προβολείς ομίχλης. Εσωτερικά και τα δύο έχουν αναβαθμιστεί, προσφέροντας μεγαλύτερη λειτουργικότητα, καλύτερη ποιότητα υλικών, νέα επίπεδα συνδεσιμότητας, ένα εντελώς νέο, μαλακό, ταμπλό με μεγαλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας τοποθετημένο πιο ψηλά για να βελτιώσει την εργονομία, νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και φωτιζόμενους αεραγωγούς.

Τα δύο μοντέλα προσφέρουν πλήρη συνδεσιμότητα εντός και εκτός αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου συστήματος Wireless Full Link (Android Auto και CarPlay) καθώς και του SEAT CONNECT που επιτρέπει στον οδηγό να δίνει φωνητικές εντολές στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας τη φράση αφύπνισης «Hola Hola».

Τα συστήματα υποβοήθησης των δύο μοντέλων περιλαμβάνουν το Travel Assist με Adaptive Cruise Control και Lane Assist, το Side Assist, το Traffic Sign Recognition και το High Beam Assist. Η γκάμα των κινητήρων του Ibiza προσφέρει ισχύ 80 έως 150 ίππων και του Arona 90 έως 150 ίππων, με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων DSG και καταναλώνουν βενζίνη ή φυσικό αέριο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!