EUNICE ENERGY GROUP: «Υπερ-φόρτιση» ελληνικής περηφάνιας!

Στόχος, η παραγωγή και διάθεση καθαρής πράσινης ενέργειας με υψηλού επιπέδου τεχνολογίες και αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές

EUNICE ENERGY GROUP: «Υπερ-φόρτιση» ελληνικής περηφάνιας!

Στόχος, η παραγωγή και διάθεση καθαρής πράσινης ενέργειας με υψηλού επιπέδου τεχνολογίες και αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές

O όμιλος EUNICE είναι ευρέως γνωστός για τους δημόσιας χρήσης φορτιστές του στην Ελλάδα. Μάλιστα, μέχρι σήμερα έχει εγκαταστήσει πάνω από 2.000 φορτιστές σε επαγγελματικούς χώρους, δήμους, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, super market κ.α., παρέχοντας υψηλού επιπέδου λύσεις φόρτισης.

Η «πράσινη» φιλοσοφία του Ομίλου EUNICE, έχει ξεκινήσει να «καλλιεργείται» εδώ και 22 χρόνια.

Σήμερα, έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε περήφανοι φορτίζοντας σε έναν φορτιστή του Ομίλου EUNICE!

Οι φορτιστές κορυφαίας τεχνολογίας είναι κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται από τα μεγαλύτερα δίκτυα φορτιστών ΔΕΗ και Blink, Joltie. Παράλληλα, στις ιδιαίτερου κύρους συνεργασίες του brand συγκαταλέγονται εταιρίες όπως η Amazon Web Service, η Siemens, η Phoenix Contact και η Joltie.

Οι φορτιστές EEG-1S-22W και EEG-2S-22P έχουν πρωταγωνιστήσει σε καινοτόμα projects, τα οποία αναπτύχθηκαν σε νησιά του Αιγαίου. Τήλος, Νάξος, Κύθνος και Αστυπάλαια υιοθετούν το «πράσινο» προφίλ του Ομίλου, καλύπτοντας έτσι τις ηλεκτροκινητικές ανάγκες τους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Τήλος καθιερώθηκε -με το βραβευμένο project S4S TILOS ως πρότυπο «πράσινου» νησιού, ενώ η Αστυπάλαια έγινε το Νο1 σημείο συγκέντρωσης δημόσιων φορτιστών στην Ελλάδα. Στη Νάξο εγκαταστάθηκαν φορτιστές, σε συνεργασία με την Amazon Web Service και στο πλαίσιο του έργου Naxos Smart Island, ενώ η Κύθνος φιλοξενεί πλέον ένα από τα εκτενέστερα δίκτυα κοινόχρηστων σταθμών φόρτισης, με στόχο την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών της τουριστικής βιομηχανίας.    

Ο Όμιλος κατάφερε να κατακτήσει ένα σημαντικό milestone και να διακριθεί σε διεθνές επίπεδο!

O όμιλος Eunice γιορτάζει την κατασκευή και εγκατάσταση περισσότερων από 2.000 φορτιστών!

Πρόκειται για την παραγωγή των δύο βασικών μοντέλων φορτιστών του Ομίλου EUNICE:

  • Ο EEG-2S-22P, τριφασικός, για δημόσια χρήση, με δύο πρίζες φόρτισης (2Χ22kW) για δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δυο ηλεκτρικών οχημάτων. Διατίθεται για σταθερή τοποθέτηση επί εδάφους και διαθέτει έγχρωμη οθόνη με οδηγίες φόρτισης. Επιπλέον (όπως ισχύει και για τα δυο μοντέλα), έχει χαμηλό κόστος συντήρησης, αντιβανδαλιστική κατασκευή και ανθεκτική σε σκόνη/υγρασία, έχει 2ετή εγγύηση, δυνατότητα custom (branding) επιλογής, εξωτερικού placement και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα.
  • Ο EEG-1S-22W, αποτελεί τριφασικό φορτιστή μονής εξόδου (22kW) τύπου wall box μονής εξόδου και είναι σχεδιασμένος για επιτοίχια τοποθέτηση ή τοποθέτηση σε πυλώνα σε εσωτερικές ή εξωτερικές συνθήκες.

O Όμιλος Eunice Energy Group στο Global Testing Event, με συνοδεία… τριφασικού μοντέλου!

Η υπεροχή στις Λύσεις και Υπηρεσίες Φόρτισης του Ομίλου Eunice βρήκε την αφορμή να αναδειχθεί για ακόμα μια φορά, με την παρουσίαση του Ομίλου και του φορτιστή EEG-2S-22P στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Global Testing Event, το οποίο διοργανώνεται από το Open Charge Alliance*.

Στο 3μερο αυτό event, κατασκευαστές αυτοκινήτων, κατασκευαστές φορτιστών και προγραμματιστές από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία για ένα δημιουργικό brainstorming σχετικά με το V2X (Vehicle-to-Grid) στην πράξη.

Εδώ να υπογραμμίσουμε ότι ο όμιλος Eunice βρίσκεται στην πρώτη γραμμή παρακολούθησης των τελευταίων τεχνολογικών τάσεων V2G, στον κλάδο του  e-mobility.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο event, έδωσε επίσης την ευκαιρία στον Όμιλο Eunice να δοκιμάσει σταθμούς φόρτισης EV. Οι δοκιμές αυτές, οι οποίες βοηθούν στον εντοπισμό τυχόν σφαλμάτων ή προβλημάτων του συστήματος, διασφάλισαν το ότι οι φορτιστές Eunice συμμορφώνονται με το πρωτόκολλο OCPP (Open Charge Point Protocol).

 

Ο Όμιλος EUNICE… φορτίζει το μέλλον! 

Η εγκατάσταση των φορτιστών EUNICE, δεν είναι πλέον μόνο εγχώρια. Η ελληνική αυτή δύναμη, επεκτείνεται και εκτός συνόρων, σε Βουλγαρία και Κύπρο. Στην περίπτωση της Βουλγαρίας ξεχωρίζει η συνεργασία του ομίλου Eunice με την εταιρία Wink, η οποία αναπτύσσει ένα ιδιόκτητο δίκτυο δημόσιων φορτιστών στην γειτονική χώρα, και σε αυτή της Κύπρου με την εταιρία Joltie.

H καθαρή, «πράσινη» ενέργεια – αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές- του Ομίλου EUNICE, στρέφεται προς ένα μέλλον γεμάτο καθαρό αέρα! Το όραμα για ένα βιώσιμο αύριο και φιλικό περιβάλλον έχει ήδη αρχίσει και υλοποιείται.

Χάρη στον Όμιλο EUNICE, οι επόμενες γενιές θα γνωρίσουν ένα μέλλον, ακόμη πιο «smart».

 

Ολοκληρωμένη λύση κατανεμημένης φόρτισης από το Eunice Energy Group

Με την καινοτόμα λύση του Ομίλου Eunice, ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών οχημάτων έχει την δυνατότητα να φορτίζει μέσω μιας κεντρικής μονάδας η οποία κατανέμει την ισχύ ανάλογα με το χρόνο στάθμευσης και τις ανάγκες του οδηγού.

Έτσι, ο χρήστης φορτίζει το ηλεκτρικό του όχημα στις ειδικές έξυπνες πρίζες, ενώ παράλληλα ο ιδιοκτήτης της υποδομής (ξενοδοχειακές μονάδες, χώροι στάθμευσης, εμπορικά κέντρα, κλπ.) εξοικονομεί χώρο και χρήματα από την εγκατάσταση συμβατικών φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.

Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την έξυπνη λύση φόρτισης στην ηλεκτροκίνηση.

 

Γνωρίστε τους πρωτοπόρους της ηλεκτροκίνησης και γίνετε μέρος του «πράσινου» θαύματος.

Γνωρίστε το EUNICE ENERGY GROUP !

*Η Open Charge Alliance (OCA) είναι μια παγκόσμια κοινοπραξία δημόσιων και ιδιωτικών ηγετών της υποδομής ηλεκτρικών οχημάτων, που έχουν συγκεντρωθεί για να προωθήσουν ανοιχτά πρότυπα μέσω της υιοθέτησης του Open Charge Point Protocol (OCPP) και του Open Smart Charging Protocol (OSCP).  Το OCPP είναι το αποδεκτό πρωτόκολλο επιλογής σε 50 χώρες και πάνω από 10.000 σταθμούς φόρτισης, παρέχοντας προσβασιμότητα, συμμόρφωση και ομοιόμορφη επικοινωνία μεταξύ σταθμών φόρτισης και συστημάτων διαχείρισης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!