Νέο Ford Puma: Πιο ελκυστικό και ακόμα πιο προσιτό

Το νέο Ford Puma ενισχύει τη δυναμική του στην κατηγορία των SUV, με εκδόσεις που το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό, αλλά και πιο προσιτό.

Νέο Ford Puma: Πιο ελκυστικό και ακόμα πιο προσιτό

Το νέο Ford Puma ενισχύει τη δυναμική του στην κατηγορία των SUV, με εκδόσεις που το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό, αλλά και πιο προσιτό.

Με δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά, όπως κάθε μοντέλα της Ford, τολμηρή εμφάνιση, βραβευμένη τεχνολογία, αδιαπραγμάτευτη πρακτικότητα και υπερπλήρη εξοπλισμό, το νέο Puma, γοητεύει και το επιβεβαιώνει με την κυριαρχία του στην πιο πολυπληθή κατηγορία των B-SUV.

Επιβάλλεται με την εμφάνισή του, ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, από την πρώτη κιόλας ματιά. Ανήκει στην πιο ελκυστική κατηγορία και αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για όσους γνωρίζουν τι θέλουν από ένα αυτοκίνητο και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν συμβιβασμούς.

Τώρα μάλιστα γίνεται ακόμα πιο προσιτό, χάρη σε μια νέα έκδοση Titanium η οποία προσφέρει τα πάντα σε ένα άκρως ελκυστικό πακέτο, με τιμή 24.995 ευρώ. Η μοντέρνα εμφάνιση, με τα τολμηρά στιλιστικά στοιχεία, όπως τα φωτιστικά σώματα LED, με λειτουργία ημέρας, που κυριαρχούν στο εμπρός μέρος, αποτελώντας την ταυτότητα του Puma, οι χαρακτηριστικές κολόνες, εμπρός και πίσω, με τις έντονες κλίσεις που τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του και τα μυώδη φτερά που φιλοξενούν τους μεγάλους τροχούς 17 ιντσών συνθέτουν ένα σύνολο που τιμά τα σήματα της φίρμας που εκπροσωπεί.

Η εταιρεία με σήμα το μπλε οβάλ μας έχει συνηθίσει σε μοντέλα ριζοσπαστικά, με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη η προσθήκη ενός ακόμα. Ωστόσο, με το Puma η Ford φαίνεται να ξεπέρασε τον εαυτό της, αφού είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει τα πάντα και μάλιστα χωρίς να υστερεί σε κάποιον τομέα.

Υβριδική δύναμη

Αξιοποιώντας τον πολυβραβευμένο υβριδικό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.0 EcoBoost, σε όλες του τις μορφές, με απόδοση από 125 έως 170 ίππους, προσφέρει αξιοσημείωτα χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 122 γρ./χλμ., αλλά και εκρηκτικές επιδόσεις. Το υβριδικό σύστημα 48V προσφέρει έξτρα ώθηση σε κάθε πάτημα του δεξιού πεντάλ, ενισχύοντας τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Puma.

Σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη Powershift, για απόλυτη άνεση, ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Μάλιστα, στην έκδοση ST Powershift με τους 170 ίππους, το Puma είναι το ισχυρότερο 1.000άρη της αγοράς, με 0-100 χλμ./ώρα σε 7,4 δλ. και 210 χλμ./ώρα μέγιστης ταχύτητας.

Crossover ευελιξία

Με αυξημένο καθαρό ύψος από το έδαφος, το crossover  της Ford κινείται με άνεση σε κάθε είδους έδαφος με χαρακτηριστική ευκολία. Σε συνδυασμό με τα δυναμική οδική συμπεριφορά που το χαρακτηρίζει, προσφέρει νέα δεδομένα στην εμπειρία οδήγησης, τόσο εντός, όσο και εκτός ασφάλτου.

Σε κάθε περίπτωση, με απόλυτη ασφάλεια, που εγγυάται ο πλούσιος εξοπλισμός υποβοήθησης οδηγού, που περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα συστήματα, όπως: Σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση οχημάτων, πεζών και δικυκλιστών, σύστημα ελέγχου ευστάθειας με έλεγχο πρόσφυσης, Hill Start Assist και Lane Keeping Aid/Warning. Επιπλέον, με τα 5 προγράμματα οδήγησης, Normal, Eco, Sport, Slippery και Trail, προσαρμόζεται απόλυτα με τις ανάγκες του οδηγού.

Ψηφιακό και πρακτικό εσωτερικό

Το εσωτερικό με τη μοντέρνα σχεδίαση και τη σπορ αύρα, προσφέρει εργονομία, ευελιξία, αλλά και τεχνολογία αιχμής. Άνεση και στήριξη κορυφαίου επιπέδου απολαμβάνουν από τα σπορ καθίσματα με την καλή πλευρική στήριξη απολαμβάνουν οι επιβαίνοντες, με τον οδηγό να έχει μπροστά του ένα εργονομικό περιβάλλον και όλα τα καλούδια στη διάθεσή του.

Το σύστημα πολυμέσων, με πλοήγηση και όλες τις ευκολίες άνεσης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, έχει οθόνη αφής 8 ιντσών και συνδυάζεται με 7 ηχεία, ψηφιακό ραδιόφωνο DAB και χειριστήρια στο τιμόνι. Το Ford SYNC 3 στην πιο πρόσφατη μορφή του, παρέχει δυνατότητα ανοιχτής συνομιλίας, σύνδεση με 2 θύρες USB, ενσωματωμένο modem και λειτουργία Wrong Way Alert.

Ο χώρος αποσκευών με όγκο έως 456 λίτρα θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία, αφού είναι ο μεγαλύτερος, ενώ επιπλέον προσφέρει μια μοναδική καινοτομία, το αδιάβροχο MegaBox με χωρητικότητα 80 λίτρων και δυνατότητα αποστράγγισης και φόρτωση μεγαλύτερων σε μήκος αντικειμένων.

Με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση

Το νέο Ford Puma είναι άμεσα διαθέσιμο από τη Ford Motor Hellas και όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της, με ευέλικτη χρηματοδότηση με επιτόκιο 2,99% και σταθερές μηνιαίες δόσεις και δυνατότητα αποπληρωμής που μπορεί να έχει διάρκεια μέχρι και 84 μήνες. Επιπλέον, το πολυτάλαντο crossover της Ford συνοδεύεται από 8ετή εργοστασιακή εγγύηση, για αμέτρητα ξένοιαστα και απολαυστικά χιλιόμετρα. Διαμόρφωσε και κλείσε το δικό σου Puma τώρα, πατώντας εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!