Με το… δεξί άρχισε το Ράλλυ του Μόντε Κάρλο και η υβριδική εποχή στο WRC για τον Sebastien Ogier. Ο οδηγός της Toyota Gazoo Racing και 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με το Yaris Rally1 και στις δύο βραδινές ειδικές διαδρομές της Πέμπτης, τόσο στην Luceram / Lantosque (μήκους 15,2 χλμ) όσο και στην La Bollène-Vésubie / Moulinet (23,25 χλμ).
Δεύτερος και στις δύο ειδικές διαδρομές ήταν ο Sebastien Loeb (με το Puma Rally1 της M-Sport Ford), ο οποίος απέχει στη γενική κατάταξη 6,7 δλ. από τον συμπατριώτη του. Τρίτος το βράδυ της Πέμπτης ήταν ο Elfyn Evans (Toyota), στα +11,2 δλ. από την κορυφή.
Ο αγώνας συνεχίζεται την Παρασκευή 21/1 με τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές (πρωί και απόγευμα). Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της κατηγορίας Rally1 φέρουν υβριδική τεχνολογία, με ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων να συνδράμει τον 1.6 turbo βενζίνης.
- Γνώρισε το νέο Citroen e-C3, το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, από 17.900€!
- Αυτό είναι το D-SUV που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του!
- Mercedes-Benz GLB Hybrid: Το premium SUV που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα
- Οδηγούμε στην Γερμανία το Jeep Compass 4xe
- Πρώτη επαφή στην Ελλάδα με το νέο Renault Twingo E-Tech
