Η Lamborghini “φοράει” μουστάκι για καλό σκοπό

Σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση Movember θα πραγματοποιήσει παρελάσεις σε διάφορες πόλεις, με συμμετοχή 1.500 αυτοκινήτων της

Η Lamborghini “φοράει” μουστάκι για καλό σκοπό

Σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση Movember θα πραγματοποιήσει παρελάσεις σε διάφορες πόλεις, με συμμετοχή 1.500 αυτοκινήτων της

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, η Automobili Lamborghini θα ενταχθεί επίσημα ως συνεργάτης της Movember, της κορυφαίας φιλανθρωπικής οργάνωσης για την υγεία των ανδρών στον κόσμο, σε μια εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων και ευαισθητοποίησης. Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια του μήνα θα διατεθούν για την ψυχική υγεία και την πρόληψη των αυτοκτονιών, τον καρκίνο του προστάτη και τον καρκίνο των όρχεων. Το αποκορύφωμα της εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, όταν περίπου 1.500 Lamborghini θα βγουν στους δρόμους μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε σημαντικά ζητήματα υγείας.

Τα αυτοκίνητα θα παρελάσουν σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Σίδνεϊ, η Μπανγκόκ, η Ρώμη και το Κέιπ Τάουν και θα έχουν πάνω τους ένα αυτοκόλλητο μουστάκι, το οποίο είναι το σύμβολο της εκστρατείας. Πελάτες από όλο τον κόσμο, προσκλήθηκαν να λάβουν μέρος στο Bull Run, που διοργανώνεται από 92 αντιπροσώπους της μάρκας, για τη διάδοση του μηνύματος του Movember.

Ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini, σχολίασε: «Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Lamborghini θέλει να συμβάλει ενεργά στο κρίσιμο ζήτημα της υγείας και να υποστηρίξει την έρευνα, ευαισθητοποιώντας την κοινότητα των θαυμαστών και των πελατών της. Αυτή είναι άλλη μια από τις πολλές πρωτοβουλίες που πραγματοποιούμε εδώ και χρόνια, υπέρ της ψυχοσωματικής ευημερίας των ανθρώπων μας».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!