Σου έκλεψαν το Ford; Βρες το μέσω ειδικής εφαρμογής

Η υπηρεσία Stolen Vehicle Services είναι αρχικά διαθέσιμη στο ηλεκτρικό SUV, Mustang Mach-E GT

Σου έκλεψαν το Ford; Βρες το μέσω ειδικής εφαρμογής

Η υπηρεσία Stolen Vehicle Services είναι αρχικά διαθέσιμη στο ηλεκτρικό SUV, Mustang Mach-E GT

Τη δυνατότητα άμεσου εντοπισμού του κλεμμένου τους αυτοκινήτου, με 24ωρη υποστήριξη, παρέχει στους πελάτες της η Ford. Η υπηρεσία Stolen Vehicle Services  λειτουργεί μέσω της εφαρμογής FordPass και είναι διαθέσιμη αρχικά για τη νέα Mustang Mach-E GT, το σπορ ηλεκτρικό SUV. Οι οδηγοί ειδοποιούνται για την κλοπή του οχήματός τους και επικοινωνούν με ένα ειδικό τηλεφωνικό κέντρο που στη συνέχεια βοηθά την αστυνομία στην παρακολούθηση του αυτοκινήτου, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τις πιθανότητες εύρεσής του. Η Stolen Vehicle Services, με επίπεδο προστασίας Thatcham S7, είναι μία από τις συνδρομητικές υπηρεσίες Ford Secure, και προσφέρεται δωρεάν για μία δοκιμαστική περίοδο σε συμβατά οχήματα.

Η υπηρεσία στέλνει ειδοποίηση στο smartphone του ιδιοκτήτη σε περίπτωση απόπειρας ή διάπραξης κλοπής. Η εφαρμογή καθοδηγεί το χρήστη στη διαδικασία αναφοράς του συμβάντος στην αστυνομία και παρέχει υποστήριξη όλο το 24ωρο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης του οχήματος. Η Stolen Vehicle Services βασίζεται στο σύστημα ανίχνευσης SecuriAlert και στέλνει ειδοποίηση στο smartphone του χρήστη μέσω του FordPass Connect. «Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τις συνέπειες της κλοπής του οχήματός του. Η υπηρεσία Stolen Vehicle Services προσφέρει ένα αυξημένο επίπεδο ανίχνευσης απόπειρας κλοπής και συνεχή on-call υποστήριξη βοηθώντας την αστυνομία στην παρακολούθηση και τον εντοπισμό του οχήματος, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες ανάκτησης, και υποστηρίζοντας τους πελάτες μας εάν συμβούν τα χειρότερα» δήλωσε ο Charles Nolan, υπεύθυνος εμπορικών λύσεων συνδεσιμότητας, Ford Enterprise Connectivity.

Διαθέσιμη αρχικά στη νέα Mustang Mach-E GT και στη συνέχεια σε άλλα μοντέλα της Ford, η υπηρεσία Stolen Vehicle Services αποτελεί τμήμα του πακέτου συνδρομών της Ford Secure, που θα παρέχεται δωρεάν για μία δοκιμαστική περίοδο με συμβατά οχήματα. Η υπηρεσία διατίθεται φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, ενώ το 2022 θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!