Οι 7 πρεμιέρες της Mercedes-Benz στο σαλόνι του Μονάχου

Ηλεκτρικά, υβριδικά, επιδόσεων και υπερπολυτελή από την γερμανική μάρκα

Οι 7 πρεμιέρες της Mercedes-Benz στο σαλόνι του Μονάχου

Ηλεκτρικά, υβριδικά, επιδόσεων και υπερπολυτελή από την γερμανική μάρκα

Τρία αμιγώς ηλεκτρικά και ένα υβριδικό μοντέλο επιδόσεων, περιλαμβάνονται ανάμεσα στις επτά πρεμιέρα της Mercedes-Benz στο sαλόνι αυτοκινήτου του Μονάχου (7-12 Σεπτεμβρίου 2021). Στο περίπτερο της μάρκας από τη Στουτγάρδη, πρωταγωνιστική θέση θα έχει η EQE, για την οποία προς το παρόν η εταιρία έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο δυο φωτογραφίες.

EQE

Η αμιγώς ηλεκτροκίνητη EQE είναι μια μικρότερη εκδοχή της EQS με υψηλού επιπέδου άνεση και ασφάλεια. Στο εσωτερικό υπάρχει μια τεράστια, ενιαία οθόνη OLED σε ολόκληρο το ταμπλό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η αυτονομία του μοντέλου θα φτάνει τα 650 χιλιόμετρα και θα έχει απόδοση περισσότερη των 500 ίππων. 

Ηλεκτρικό sedan από τη Mercedes-AMG

Το πρώτο ηλεκτρικό πολυτελές sedan με μπαταρία από τη Mercedes-AMG υπογραμμίζει τη δέσμευση της μάρκας να ενσωματώσει αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα με το χαρακτηριστικό DNA της AMG. Αυτό δεν αφορά μόνο στους απόλυτους αριθμούς της απόδοσης, αλλά κυρίως στα συναισθήματα που προκαλεί στην οδήγηση.

Mercedes-Maybach Concept

Το πρωτότυπο από τη Mercedes-Maybach που θα δούμε στο Μόναχο, μεταφέρει μια πρώτη, λεπτομερή ιδέα για το πώς η 100χρονη παράδοση κορυφαίας πολυτέλειας μπορεί να μεταφερθεί σε μια νέα εποχή.

EQB

Μετά την πρεμιέρα του στην Κίνα, το αμιγώς ηλεκτρικό επταθέσιο SUV EQB θα κάνει τώρα το ντεμπούτο του στην Ευρώπη. Το EQB μπορεί να “μεταμορφωθεί” για να καλύψει όλα τα πιθανά σενάρια της καθημερινής μετακίνησης.

Yβριδικό hypercar Mercedes-AMG

H Mercedes-AMG θα παρουσιάσει το πρώτο υβριδικό hypercar από το Affalterbach, με την τεχνολογική ετικέτα E PERFORMANCE.

S-Class GUARD

Στο περίπτερο της Mercedes-Benz οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και την S-Class GUARD, την θωρακισμένη εκδοχή της λιμουζίνας S-Class.

C-Class All-Terrain

H πρώτη C-Class All-Terrain, μια crossover έκδοση της C-Class, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει άσχημα εδάφη και κακές καιρικές συνθήκες με άνεση και ευκολία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!