Το νέο υβριδικό σύστημα της Mitsubishi στο Outlander

Η ιαπωνική εταιρεία θα λανσάρει εντός των επομένων μηνών το Outlander PHEV

Το νέο υβριδικό σύστημα της Mitsubishi στο Outlander

Η ιαπωνική εταιρεία θα λανσάρει εντός των επομένων μηνών το Outlander PHEV

Από την Ιαπωνία, προς τα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022, θα αρχίσει την εμπορική του πορεία το νέο Outlander PHEV. Η Mitsubishi Motors δημοσιοποίησε τις πρώτες teaser φωτογραφίες αλλά και ορισμένα στοιχεία για το νέο της υβριδικό SUV.

Το Outlander plug-in hybrid θα εφοδιάζεται με τη νέα γενιά του συστήματος PHEV της μάρκας. Το νέο αυτοκίνητο θα έχει βελτιωμένη απόδοση κινητήρα και αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας, για καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. Αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία – προς τα τέλη του έτους ή τις αρχές του επόμενου – και στη συνέχεια σε άλλες αγορές.

Με βάση τη νέα πλατφόρμα, την καλύτερη τοποθέτηση των εξαρτημάτων και τη βελτιωμένη διάταξη, το νέο Outlander PHEV φιλοξενεί έως επτά επιβάτες σε τρεις σειρές, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και πρακτικότητα.

Το Outlander PHEV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013 (και σε μερικές αγορές λίγο αργότερα)  ως δείγμα γραφής της Mitsubishi στην έρευνα και ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων από το 1964. Από τότε έχει πωληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και ξεχωρίζει στην κατηγορία PHEV.

Τα οφέλη των Plug-in υβριδικών αυτοκινήτων είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η μικρή εξάρτηση από την υποδομή φόρτισης. Το σύστημα 4WD PHEV με δύο κινητήρες  προσφέρει απόδοση και άνεση.

Με το πρόγραμμα «Environmental Targets 2030» η εταιρία έχει θέσει ως στόχο τη μείωση κατά 40% των εκπομπών CO2 των νέων της αυτοκινήτων έως το 2030, μέσω της ηλεκτροκίνησης, κατά κύριο λόγο με μοντέλα PHEV, για να συμβάλει στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!