Αλέξης Παπαπετρόπουλος: O Product Director της Kia Europe μιλά στο MotorOne για το νέο EV9

Πού στοχεύει η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia; Πού υπερτερεί η φιλοσοφία της Kia έναντι του ανταγωνισμού; Θα μειωθούν οι τιμές των αυτοκινήτων στο άμεσο μέλλον;

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του νέου Kia EV9 στη Γαλλία, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον κο Αλέξη Παπαπετρόπουλο, τον Έλληνα Product Director της Kia στην Ευρώπη, σχετικά με το μοντέλο, τη μάρκα αλλά και την αγορά γενικότερα.

Στην παραπάνω video – συνέντευξη, ο κος Παπαπετρόπουλος μας απαντά μεταξύ άλλων σχετικά με την στόχευση της ηλεκτρικής ναυαρχίδας της μάρκας, για την προοπτική μείωσης στις τιμές των αυτοκινήτων και για τα στοιχεία που διαφοροποιούν – ξεχωρίζουν την Kia από τον ανταγωνισμό.

Ο Αλέξης Παπαπετρόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών στο Πανεπιστήμιο Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού ΜΒΑ από το HEC του Παρισιού. Το 2005 ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα του στην Toyota Ευρώπης, στις Βρυξέλες. Από εκεί μεταπήδησε στη Nissan/Infiniti και το 2019 εντάχθηκε στην Kia Europe, με έδρα τη Φρανκφούρτη. Από τον Ιανουάριο του 2022 ανέλαβε ως Product Director και είναι υπεύθυνος για τον προϊοντικό σχεδιασμό και marketing της Kia στην Ευρώπη.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!