Τα αγωνιστικά Subaru της Girardo & Co στο εορταστικό πνεύμα (video)

Δύο σπάνια αγωνιστικά Subaru Impreza WRC επιδίδονται σε έναν εορταστικό χορό στο πνεύμα της εποχής.

Η βρετανική εταιρεία δημοπρασιών Girardo & Co επανέρχεται για μια φορά ακόμα με ένα εορταστικό βίντεο. Έχει παράδοση πλέον στα καλά βίντεο αυτού του τύπου και το εφετινό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Όλα ξεκινούν από το εορταστικό τραπέζι και εξελίσσονται σε όμορφες σκέψεις και όνειρα που κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειας κάνει. Φυσικά αφορούν τα αυτοκίνητα και εφέτος σειρά έχουν τα Subaru Impreza WRC.

Δύο αυτοκίνητα που είχαν λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ αρκετά χρόνια πριν, το 1997 και 1998. Από το παιχνίδι με τα τηλεκατευθυνόμενα στο σπίτι τους, οι Peter Macalpine και Marcus Willis βρέθηκαν στην πραγματικότητα.

Στην πίστα Anglesey, πίσω από το τιμόνι των δύο Subaru Impreza WRC, να παίρνουν γωνίες που θυμίζουν λίγο από WRC, αλλά σε κάθε περίπτωση ξυπνούν μνήμες στους λάτρεις των αγώνων και εν γένει των αυτοκινήτων.

Για μια ακόμα φορά η Girardo & Co μας χάρισε ένα όμορφο βίντεο που μπορούμε να απολαύσουμε μετά το εορταστικό γεύμα, μαζί με το γλυκό μας στον καναπέ του σπιτιού μας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!