Το Nissan Ariya AWD στα χιόνια

Δείτε τους ανθρώπους της Nissan να δοκιμάζουν το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya στο χιόνι, συλλέγοντας δεδομένα για κάθε πτυχή της συμπεριφοράς του συστήματος τετρακίνησης e-4orce, με στόχο τη βελτιστοποίησή του.

Συγκεντρώνοντας την εμπειρία της Nissan στα αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, τετρακίνησης και τις τεχνολογίες ελέγχου του πλαισίου, το Nissan Ariya AWD είναι εξοπλισμένο με έναν πρωτοποριακό διπλό ηλεκτροκινητήρα με τεχνολογία e-4ORCE, που επιτρέπει ανώτερο έλεγχο και χειρισμό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Θέτοντας το όχημα σε δοκιμαστικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις της στο Hokkaido της Ιαπωνίας, οι ειδικοί της Nissan δοκίμασαν το Ariya e-4ORCE σε σκληρές χειμερινές συνθήκες σε χιονισμένους, ολισθηρούς δρόμους, ώστε να διασφαλίσουν ότι προσφέρει μια εμπειρία χωρίς άγχος για κάθε επιβάτη. Στο πλαίσιο αυτών των αυστηρών δοκιμών, η ομάδα της Nissan παρακολουθεί τα πάντα, από την ταχύτητα, το χειρισμό του γκαζιού, τη γωνία του τιμονιού και τον έλεγχο των στροφών, για να δοκιμάσει πλήρως την εμπειρία του οδηγού και την άνεση των επιβατών, πριν ο πελάτης καθίσει πίσω από το τιμόνι.

Τολμώντας να καινοτομήσει, με αυτή την υπερσύγχρονη πρόταση, η Nissan ανεβάζει την ηλεκτροκίνητη τεχνολογία τετρακίνησης σε νέα επίπεδα, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ανάγκη για αυτοπεποίθηση και άνεση πίσω από το τιμόνι. Το e-4ORCE προσφέρει ισχυρή και ελεγχόμενη οδήγηση με αστραπιαία απόκριση και ομαλή επιτάχυνση με έλεγχο εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας, 1/10000 του δευτερολέπτου. Εγγυάται άνεση και σταθερότητα για τον οδηγό και τους επιβάτες, ενώ προσφέρει συγκίνηση και ταχύτητα που ταιριάζει με ένα σπορ αυτοκίνητο.

Από τις καθημερινές μετακινήσεις, μέχρι τις περιπέτειες που θα ζήσετε μια φορά στη ζωή σας, αυτό το επαναστατικό σύστημα βελτιώνει κάθε εμπειρία οδήγησης. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα συστήματα κίνησης, το e-4ORCE παίζει ζωτικό ρόλο στη συμβολή της Nissan σε έναν πιο καθαρό, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο με μηδενικούς συμβιβασμούς στις συναρπαστικές διαδρομές.

Nissan Ariya

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!