Σκληρές δοκιμές για ηλεκτρικό Nissan Ariya

Πολλά χιλιόμετρα έχει καλύψει κατά τη διάρκεια εξέλιξής του το αμιγώς ηλεκτρικό crossover, Nissan Ariya, που αντιστοιχούν σε απόσταση ίση με πέντε φορές την περιφέρεια της γης.

Έχοντας στο στόλο της το απόλυτο best seller στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το Leaf, η Nissan μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει την τεχνογνωσία για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου με τις κατάλληλες προδιαγραφές.

Το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο είναι ένα crossover-SUV, με κουπέ σχεδίαση, μεγάλους χώρους, ικανή αυτονομία και μπόλικη τεχνολογία, που έχει όλα τα φόντα να πετύχει και να κυριαρχήσει στην ανερχόμενη κατηγορία του.

Ο λόγος για το Nissan Ariya, το οποίο για να εξελιχθεί έχει περάσει από εξαντλητικές δοκιμές, προκειμένου διαπιστωθεί ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο μελλοντικός του ιδιοκτήτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN ARIYA ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Έτσι, κινήθηκε σε διάφορα εδάφη και επιφάνειες που μιμούνται τις συνθήκες των δρόμων, ανά την Υφήλιο. Μάλιστα στις σκληρές αυτές δοκιμές αντοχής του Nissan Ariya, το ιαπωνικό μοντέλο κάλυψε συνολικά απόσταση  πέντε φορές μεγαλύτερη από την περιφέρεια της Γης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!