Ο Walter Röhrl πρωταγωνιστεί σε μουσικό βίντεο κλιπ

Ο Πρωταθλητής Ράλλυ Walter Röhrl πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ των Heizer Monkeys, οι οποίοι είναι μια… αγωνιστική rock μπάντα.

O δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ Walter Röhrl, ο θρυλικός αγωνιστικός διευθυντής της Porsche Olaf Manthey και ο δημοφιλής YouTuber Misha Charoudin, που ζει στο Nürburgring, συνεργάστηκαν με το rock συγκρότημα Heizel Monkeys. To τραγούδι των τελευταίων «TF Song» θέλει να περάσει με κωμικό τρόπο ένα μήνυμα, ιδιαίτερα στους νεαρούς επισκέπτες του Nordshleife, που νομίζουν ότι βρίσκονται σε αγώνα στις ανοιχτές για κοινό ημέρες (γνωστές με τα αρχικά TF από το Touristenfahrten) της θρυλικής πίστας: να σέβονται το Nurburgring, ειδάλλως μπορεί να τους… δαγκώσει.

Το βίντεο κλιπ απεικονίζει την ιστορία ενός νεαρού επίδοξου… δαμαστή του Nurburgring, ο οποίος καταφθάνει στην πίστα με λίγο στρεβλωμένη άποψη όσον αφορά το πως θα κατακτήσει το… ανύπαρκτο βραβείο του χρυσού ανανά. Ωστόσο, o Boosted Boris (τον οποίο υποδύεται ο Charoudin), αποφασίζει ότι αυτός είναι ο ‘εκλεκτός’ και τον στέλνει στον Röhrl, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπαίδευσή του σε στιλ… Καράτε Κιντ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην πίστα ανανεωμένος και με σωστή οπτική των πραγμάτων.

Στο βίντεο εμφανίζονται πολλά ωραία αυτοκίνητα που… συχνάζουν στο Nürburgring, όπως το Foxtail Opel Manta, o ‘Kermit’, μια Porsche 964 που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και αποκαταστάθηκε στην αρχική της μορφή, το πορτοκαλί (στα χρώματα του χορηγού Jägermeister) Volkswagen Golf Mk1, η Unicorn ΒΜW M3 E46 και η Aston Martin Vantage Ringtool του τοπικού βελτιωτικού οίκου Valiant Ecosse.

Οι Heizel Monkeys αποτελούνται από τον ντράμερ Leo Willert, Πρωταθλητή του Porsche Challenge Μέσης Ανατολής, τον Christian Eigner στο όργανο, γνωστότερο ως ντράμερ των Depeche Mode, και τον τραγουδιστή Joey Heizer, που έχει αγωνιστεί στο Le Mans Classic με μια Porsche 911 GT3 Cup.

Μπλουζάκια και άλλο εμπόρευμα θα είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα των Hazel Monkeys και τα έσοδα από τις πωλήσει θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση EifelKind, που βοηθάει παιδιά με αναπηρίες στην περιοχή για περισσότερα από 10 χρόνια. Τώρα, η EifelKind συγκεντρώσει χρήματα για λογαριασμό της κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να βοηθήσει Ουκρανούς πρόσφυγες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!