Ο Isack Hadjar βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του Ford Raptor T1+ έχοντας στο πλευρό του τον Mitch Guthrie, ο οποίος αγωνίζεται αυτή την στιγμή στο Ράλλυ Ντακάρ.
H Red Bull Racing προβίβασε τον Hadjar και πλέον θα είναι ο συναθλητής του Max Vertsappen στην αυστριακή ομάδα για το 2026.
Ο Hadjar και ο Guthrie συναντήθηκαν πριν την επίσημη έναρξη του φετινού Ράλλυ Ντακάρ σε μια πίστα τεσσάρων χιλιομέτρων, η οποία περιείχε χώμα και ένα μεγάλο άλμα.
- Γνώρισε το MG ZS MAX, με τιμή από 18.950 ευρώ & 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!
- Αφιέρωμα «City Mode: ON»: Επιστροφή στην πόλη!
- Αποστολή στην Ουτρέχτη: Γνωρίζουμε το νέο Hyundai Tucson
- Αυτό είναι το νέο Nissan Pixo: Ηλεκτρικό και με τιμή κάτω από 16.000 ευρώ
- Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe (video)
Ο Hadjar ξεκίνησε να γράφει γύρους με το Ford Raptor T1+ σταματώντας το χρονόμετρο στα 4 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα.
Με το πέρασμα ολοένα και περισσότερων γύρων, ο Hadjar βελτίωνε το χρόνο του και έφτασε να σταματήσει το χρονόμετρο στα 3 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα.
Από την άλλη πλευρά, ο Guthrie, που είναι εξοικειωμένος με το Ford Raptor T1+, σταμάτησε το χρονόμετρο στα 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα.
Με λίγα λόγια, ο νεαρός οδηγός της Red Bull Racing κατάφερε να είναι για τρία δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Guthrie οδηγώντας για πρώτη φορά το Ford Raptor T1+.




