INEOS GRENADIER

To Auto Express παρουσιάζει το off road μοντέλο που τίθεται αντιμέτωπο με το Land Rover Defender και την Mercedes-Benz G-Class

Λίγο αφού το πρωτότυπο Ineos Grenadier εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, το Auto Express είχε την ευκαιρία να… περιεργαστεί το off road μοντέλο. Το Grenadier θα αρχίσει την εμπορική του πορεία το 2022, σε τιμές από περίπου 53.000 ευρώ.

Στο εσωτερικό του δεν υπάρχουν τεράστιες ψηφιακές οθόνες αφής. Μόνο μια έξυπνη και διαχειρίσιμη οθόνη infotainment, πλαισιωμένη από παλιά χειριστήρια, που δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα θωρακισμένο όχημα της εποχής του ψυχρού πολέμου ή σε ένα στρατιωτικό αεροσκάφος.

Το Ineos Grenadier θα εφοδιάζεται με turbo κινητήρες της BMW, είτε με τον εξακύλινδρο σε σειρά βενζίνης των 3 λίτρων είτε με των ίδιων προδιαγραφών σε χωρητικότητα και σύνολο κυλίνδρων diesel.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!